Mașini de închiriat Hertz în Bielsko-Biała

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Hertz în Bielsko-Biała

Bielsko-Biała, Polonia
3 oct — 10 oct
Returnare în același loc
Bielsko-Biała, Polonia
Ma 3/10
Amiază
Ma 10/10
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Bielsko-Biała în Hertz

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Hertz din Bielsko-Biała, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.

Hertz

4 sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Hertz în Bielsko-Biała

Oferă Hertz anulare gratuită pentru mașinile rezervate în Bielsko-Biała?

Hertz oferă într-adevăr anulare gratuită pentru închirierea mașinilor în Bielsko-Biała (deși ar putea percepe o taxă pentru anulările de ultim moment). Poți apela Hertz dacă vrei să afli mai multe despre politicile lor. Pentru o listă a numerelor lor de telefon, fă clic aici, apoi selectează fila Sucursale.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Bielsko-Biała?

Prețurile pentru mașini în Bielsko-Biała sunt actualizate zilnic.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Bielsko-Biała?

25 de operatori pentru mașini în Bielsko-Biała există pe piață începând cu septembrie 2023.

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Bielsko-Biała?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Bielsko-Biała. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Bielsko-Biała?

Pentru a închiria o mașină în Bielsko-Biała, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere auto cu care efectuezi rezervarea.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Bielsko-Biała

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.