Mașini de închiriat Hertz în Belo Horizonte

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Hertz în Belo Horizonte

Belo Horizonte, MG, Brazilia
23 mai — 30 mai
Returnare în același loc
Belo Horizonte, MG, Brazilia
Lu 23/5
Amiază
Lu 30/5
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Belo Horizonte în Hertz

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Hertz din Belo Horizonte, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
10 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,7

Confort

8,6

Evaluare Generală

8,5

Preluare/Returnare

8,5

Valoare

7,6

Informații despre mașini de închiriat cu Hertz în Belo Horizonte

Fiecare sucursală Hertz din Belo Horizonte aplică proceduri de curățire în profunzime în timpul pandemiei de COVID-19 pentru a garanta siguranța clienților și personalului. Aceste precauții suplimentare includ dezinfectarea zonelor atinse frecvent, precum interiorul și exteriorul mașinilor de închirieri, și a spațiilor de preluare și predare a vehiculelor. Hertz a introdus și alte precauții în plus, printre care:
• Fiecărui vehicul i se atașează sigla „Gold Standard Clean” de închiriat după curățire
• Instruire exhaustivă a personalului

Da, în Belo Horizonte, Hertz oferă anulare gratuită la mașinile de închiriat. Totuși, îți recomandăm întotdeauna să apelezi Hertz dacă vrei să faci o anulare în ultimul moment, întrucât acestea împlică uneori taxe. Poți găsi o listă cu numerele de telefon ale agenției Hertz aici, sub fila Sucursale.

Hertz are în Belo Horizonte 10 sucursale de închirieri auto. Conform utilizatorilor noștri, cea mai populară dintre acestea este cea aflată la adresa Hall Aeroporto Tancredo. 56% dintre cei care au închiriat o mașină de la Hertz în Belo Horizonte în ultimul an, au închiriat-o de la această sucursală.