Mașini de închiriat Hertz în Auckland

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Hertz în Auckland

Auckland, Noua Zeelandă
23 mai — 30 mai
Returnare în același loc
Auckland, Noua Zeelandă
Lu 23/5
Amiază
Lu 30/5
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Auckland în Hertz

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Hertz din Auckland, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
4 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,5

Confort

8,2

Evaluare Generală

8,2

Preluare/Returnare

8,0

Valoare

7,7

Informații despre mașini de închiriat cu Hertz în Auckland

Fiecare sucursală Hertz din Auckland aplică proceduri de curățire în profunzime în timpul pandemiei de COVID-19 pentru a garanta siguranța clienților și personalului. Aceste precauții suplimentare includ dezinfectarea zonelor atinse frecvent, precum interiorul și exteriorul mașinilor de închirieri, și a spațiilor de preluare și predare a vehiculelor. Hertz a introdus și alte precauții în plus, printre care:
• Fiecărui vehicul i se atașează sigla „Gold Standard Clean” de închiriat după curățire
• Instruire exhaustivă a personalului

Hertz are 1 sucursală în Aeroportul Auckland Intl. Vei găsi agenția Hertz la adresa Auckland Apt.

Hertz oferă într-adevăr anulare gratuită pentru închirierea mașinilor în Auckland (deși ar putea percepe o taxă pentru anulările de ultim moment). Poți apela Hertz dacă vrei să afli mai multe despre politicile lor. Pentru o listă a numerelor lor de telefon, fă clic aici, apoi selectează fila Sucursale.

Hertz are 4 sucursale în Auckland. Auckland Apt este adresa celei mai populare dintre acestea (conform datelor oferite de utilizatori). În ultimele 12 luni, 80% dintre cei care au rezervat o mașină în Auckland de la Hertz, pe momondo, au mers la: Auckland Apt.