Mașini de închiriat Hertz în Amsterdam

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Hertz în Amsterdam

Amsterdam, Olanda
2 oct — 9 oct
Returnare în același loc
Amsterdam, Olanda
Lu 2/10
Amiază
Lu 9/10
Amiază

Oferte la mașini de închiriat cu Hertz în Amsterdam, Olanda de Nord

Găsește-ți mașina perfectă de închiriat cu momondo

Mașini Mică

45 € - 111 €

Toate tipurile de mașini

45 € - 436 €

Cea mai bună perioadă pentru a închiria o mașină Mică de la Hertz în Amsterdam, Olanda de Nord este August, când prețul mediu este de 45 € pe zi. Acesta este un preț cu 31% mai ieftin decât media anuală de 66 €, percepută de Hertz pentru o mașină Mică în Amsterdam. În vreme ce August este cea mai ieftină lună pentru o astfel de închiriere auto, aprilie este cea mai scumpă. Ai putea, totuși, să găsești oferte bune chiar și în aprilie, în funcție de ziua în care rezervi.


Sucursale Amsterdam în Hertz

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Hertz din Amsterdam, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.

Hertz

5 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,0

Confort

7,9

Evaluare Generală

7,9

Preluare/Returnare

8,0

Valoare

7,3

Informații despre mașini de închiriat cu Hertz în Amsterdam

Are Hertz o sucursală în Aeroportul Amsterdam Schiphol?

Da, Hertz are 1 sucursală în Aeroportul Amsterdam Schiphol, a cărei adresă este Aankomstpassage, Schiphol.

Oferă Hertz anulare gratuită pentru mașinile rezervate în Amsterdam?

Da, Hertz oferă anulare gratuită pentru mașinile de închiriat din Amsterdam. Totuși, ar putea exista o taxă pentru anulările făcute în ultimul moment. Dacă ai întrebări legate de taxele și politicile de anulare, îți recomandăm să suni agenția Hertz, la una din sucursalele lor din Amsterdam. Fă clic aici pentru a vedea o listă a numerelor de telefon din fila Sucursale.

Care este cea mai populară mașină de închiriat de la Hertz în Amsterdam, în luna octombrie?

Cu un cost mediu de 32 €/zi, închirierea unei mașini de tip Economy, de la Hertz, în Amsterdam (în luna octombrie) este cea mai populară opțiune a utilizatorilor momondo. Ai mai putea găsi oferte la mașini de închiriat de la Hertz, în Amsterdam, începând de la 32 €/zi - care a fost cel mai mic preț găsit pentru Economy în luna octombrie a anului trecut.

Câte sucursale de închirieri auto are Hertz în Amsterdam?

Hertz operează momentan în 5 sucursale din Amsterdam. Cea mai populară sucursală din Amsterdam pe care Hertz o are se află la adresa: Aankomstpassage, Schiphol. În ultimele 12 luni, 70% dintre utilizatorii care au căutat oferte auto cu Hertz în Amsterdam, și-au închiriat mașina din sucursala Aankomstpassage, Schiphol.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Amsterdam?

Prices for mașini in Amsterdam refresh daily.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Amsterdam?

Numărul de operatori disponibili pentru mașini în Amsterdam este de 79 (de la septembrie 2023).

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Amsterdam?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Amsterdam. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Amsterdam?

Pentru a închiria o mașină în Amsterdam, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere auto cu care efectuezi rezervarea.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Amsterdam

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.