Mașini de închiriat Europcar în Amsterdam

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Europcar în Amsterdam

Amsterdam, Olanda
22 mai — 29 mai
Returnare în același loc
Amsterdam, Olanda
Du 22/5
Amiază
Du 29/5
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Amsterdam în Europcar

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Europcar din Amsterdam, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
5 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

6,9

Confort

5,9

Evaluare Generală

5,9

Preluare/Returnare

5,9

Valoare

5,3

Informații despre mașini de închiriat cu Europcar în Amsterdam

Europcar și-au intensificat metodele de curățire în sucursalele din Amsterdam pentru a preveni răspândirea COVID-19 în rândul clienților și a personalului. Aceste eforturi includ dezinfectarea interioarelor vehiculelor (volan și bord), exterioarelor (mânere și chei) și a altor suprafețe atinse frecvent. De asemenea, Europcar are următoarele politici suplimentare de sănătate și siguranță:
• Politică de „Contact zero”, care garantează că, după dezinfectare, fiecare cheie a vehiculelor este pusă într-un plic închis

Da. Europcar are 1 sucursală în Aeroportul Amsterdam Schiphol, care se află la Aankomstpassage 10.

Europcar oferă într-adevăr anulare gratuită pentru închirierea mașinilor în Amsterdam (deși ar putea percepe o taxă pentru anulările de ultim moment). Poți apela Europcar dacă vrei să afli mai multe despre politicile lor. Pentru o listă a numerelor lor de telefon, fă clic aici, apoi selectează fila Sucursale.

În iunie, utilizatorii noștri care au închiriat o mașină de la Europcar în Amsterdam au preferat o/un Compact. Dacă te interesează să rezervi un astfel de vehicul în această lună, așteaptă-te la un preț mediu de 174 €/zi și la unul minim de 174 €/zi. Ține minte că prețurile pot fluctua în funcție de timpul cu care rezervi în avans și de modelul de mașină pe care îl alegi.

Europcar are 5 sucursale de închirieri auto în Amsterdam. Conform datelor noastre, cea aflată la Aankomstpassage 10 este cea mai populară. În ultimele 12 luni, 53% dintre utilizatorii care au căutat să închirieze o mașină de la Europcar în Amsterdam au ales să o închirieze pe cea aflată la Aankomstpassage 10.


Mașini de închiriat de la alte agenții din Amsterdam

Nu găsești ceea ce căuți la cei de la Europcar? Compară oferte de închirieri auto de la alte companii din Amsterdam