Mașini de închiriat Europcar în Amsterdam

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Europcar în Amsterdam

Amsterdam, Olanda
4 oct — 11 oct
Returnare în același loc
Amsterdam, Olanda
Mi 4/10
Amiază
Mi 11/10
Amiază

Oferte la mașini de închiriat cu Europcar în Amsterdam, Olanda de Nord

Găsește-ți mașina perfectă de închiriat cu momondo

Mașini Mică

37 € - 138 €

Toate tipurile de mașini

37 € - 138 €

Cea mai bună perioadă pentru a închiria o mașină Mică de la Europcar în Amsterdam, Olanda de Nord este noiembrie, când prețul mediu este de 37 € pe zi. Acesta este un preț cu 52% mai ieftin decât media anuală de 77 €, percepută de Europcar pentru o mașină Mică în Amsterdam. În vreme ce noiembrie este cea mai ieftină lună pentru o astfel de închiriere auto, iulie este cea mai scumpă. Ai putea, totuși, să găsești oferte bune chiar și în iulie, în funcție de ziua în care rezervi.


Sucursale Amsterdam în Europcar

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Europcar din Amsterdam, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.

Europcar

5 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,7

Confort

7,5

Evaluare Generală

7,9

Preluare/Returnare

8,2

Valoare

7,7

Informații despre mașini de închiriat cu Europcar în Amsterdam

Are Europcar o sucursală în Aeroportul Amsterdam Schiphol?

Da. Europcar are 1 sucursală în Aeroportul Amsterdam Schiphol, care se află la Amsterdam Airport Schiphol.

Oferă Europcar anulare gratuită pentru mașinile rezervate în Amsterdam?

Europcar oferă într-adevăr anulare gratuită pentru închirierea mașinilor în Amsterdam (deși ar putea percepe o taxă pentru anulările de ultim moment). Poți apela Europcar dacă vrei să afli mai multe despre politicile lor. Pentru o listă a numerelor lor de telefon, fă clic aici, apoi selectează fila Sucursale.

Care este cea mai populară mașină de închiriat de la Europcar în Amsterdam, în luna octombrie?

În octombrie, utilizatorii noștri care au închiriat o mașină de la Europcar în Amsterdam au preferat o mașină Economy. Dacă dorești să rezervi un vehicul Economy în această lună, așteaptă-te la un preț mediu de 55 €/zi și la unul minim de 55 €/zi. Ține minte că prețurile pot fluctua în funcție de timpul cu care rezervi în avans și de modelul de mașină pe care îl alegi.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Amsterdam?

Prices for mașini in Amsterdam refresh daily.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Amsterdam?

Numărul de operatori disponibili pentru mașini în Amsterdam este de 79 (de la septembrie 2023).

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Amsterdam?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Amsterdam. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Amsterdam?

Pentru a închiria o mașină în Amsterdam, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere auto cu care efectuezi rezervarea.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Amsterdam

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.