Mașini de închiriat Global Rent A Car în Stuttgart

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Global Rent A Car în Stuttgart

Stuttgart, Germania
25 mai — 1 iun
Returnare în același loc
Stuttgart, Germania
Mi 25/5
Amiază
Mi 1/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte la mașini de închiriat cu Global Rent A Car în Stuttgart, Baden-Württemberg

Găsește-ți mașina perfectă de închiriat cu momondo

Mașini Mică

13 € - 48 €

Toate tipurile de mașini

13 € - 48 €

Cea mai bună perioadă pentru a închiria o mașină Mică de la Global Rent A Car în Stuttgart, Baden-Württemberg este noiembrie, când prețul mediu este de 13 € pe zi. Acesta este un preț cu 55% mai ieftin decât media anuală de 29 €, percepută de Global Rent A Car pentru o mașină Mică în Stuttgart. În vreme ce noiembrie este cea mai ieftină lună pentru o astfel de închiriere auto, aprilie este cea mai scumpă. Ai putea, totuși, să găsești oferte bune chiar și în aprilie, în funcție de ziua în care rezervi.


Sucursale Stuttgart în Global Rent A Car

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Global Rent A Car din Stuttgart, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
6 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Global Rent A Car în Stuttgart

Global Rent A Car vrea să se asigure că personalul și clienții lor din Stuttgart se simt în siguranță în timpul pandemiei de COVID-19. De aceea, agenția a adoptat proceduri stricte de curățire profundă în toate sucursalele ei din Stuttgart. Aceste măsuri de siguranță includ dezinfectarea suprafețelor atinse frecvent, precum mânerele, volanele și consola centrală.

Da. Global Rent A Car are 1 sucursală în Aeroportul Stuttgart Echterdingen, care se află la Flughafenstrasse.

Dacă ai nevoie să închiriezi o mașină în Stuttgart, în luna iunie, îți recomandăm să alegi un vehicul tip Mini, oferit de Global Rent A Car. Atunci când închirieri mașini tip Mini în iunie, te poți aștepta la un preț mediu de 48 € pe zi și la unul minim de 48 €. Să ai în vedere faptul că există și alte tipuri de mașini de închiriat de la Global Rent A Car, dar Mini este cea mai popoulară în rândul utilizatorilor noștri, în această perioadă a anului.

Flughafenstrasse este cea mai populară sucursală a agenției Global Rent A Car dintre toate cele 6 locations pe care le are în Stuttgart. Conform datelor oferite de căutările utilizatorilor noștri în ultimele 12 luni, 73% dintre cei care au ales să își închirieze mașină cu Global Rent A Car, au făcut-o din această sucursală în Flughafenstrasse.


Mașini de la Global Rent A Car în alte orașe din Germania

Găsește toate ofertele de închirieri auto de la Global Rent A Car în alte orașe populare din Germania, precum Dortmund, Berlin și Köln