Mașini de închiriat Global Rent A Car în Köln

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Global Rent A Car în Köln

Köln, Germania
31 mai — 7 iun
Returnare în același loc
Köln, Germania
Ma 31/5
Amiază
Ma 7/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Köln în Global Rent A Car

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Global Rent A Car din Köln, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
7 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Global Rent A Car în Köln

Global Rent A Car vrea să se asigure că personalul și clienții lor din Köln se simt în siguranță în timpul pandemiei de COVID-19. De aceea, agenția a adoptat proceduri stricte de curățire profundă în toate sucursalele ei din Köln. Aceste măsuri de siguranță includ dezinfectarea suprafețelor atinse frecvent, precum mânerele, volanele și consola centrală.

73 € pe zi (sau 513 € pe săptămână) este prețul mediu pentru închirierea unei mașini de la Global Rent A Car în Köln, în luna iunie (conform datelor de anul trecut). Cel mai mic preț găsit de către utilizatorii momondo în iunie, la Global Rent A Car, a fost de 68 € pe zi. Reține că acest preț depinde de tipul mașinii pe care o alergi și de momentul în care faci rezervarea.

Da, există 1 centru de închirieri auto Global Rent A Car în Köln Aeroportul Köln-Bonn (Kennedystrasse).

Conform datelor noastre, vehiculele de tip SUV sunt cele mai populare tipuri de mașină pentru cei care închiriază de la Köln, în luna iunie. Conform prețurilor agenției Global Rent A Car din luna iunie a anului trecut, te poți aștepta la un preț mediu de 74 €/zi pentru închirierea unei vehicul tip SUV. Pentru luna iunie, utilizatorii noștri au găsit și prețuri de doar 73 €/zi, ceea ce înseamnă că ai putea găsi și tu prețuri similare pe momondo anul acesta.

Global Rent A Car are în Köln 7 sucursale de închirieri auto. Conform utilizatorilor noștri, cea mai populară dintre acestea este cea aflată la adresa Kennedystrasse. 46% dintre cei care au închiriat o mașină de la Global Rent A Car în Köln în ultimul an, au închiriat-o de la această sucursală.


Mașini de închiriat în Renania de Nord-Westfalia, de la Global Rent A Car

Închiriază o mașină de la Global Rent A Car în alte orașe din Renania de Nord-Westfalia, precum Dortmund, Düsseldorf și Mönchengladbach

Mașini de la Global Rent A Car în alte orașe din Germania

Găsește toate ofertele de închirieri auto de la Global Rent A Car în alte orașe populare din Germania, precum Berlin și Hamburg