Mașini de închiriat GREEN MOTION în Tivat

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu GREEN MOTION în Tivat

Tivat, Muntenegru
26 mai — 2 iun
Returnare în același loc
Tivat, Muntenegru
Jo 26/5
Amiază
Jo 2/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Tivat în GREEN MOTION

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto GREEN MOTION din Tivat, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
4 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu GREEN MOTION în Tivat

GREEN MOTION vrea să se asigure că personalul și clienții lor din Tivat se simt în siguranță în timpul pandemiei de COVID-19. De aceea, agenția a adoptat proceduri stricte de curățire profundă în toate sucursalele ei din Tivat. Aceste măsuri de siguranță includ dezinfectarea suprafețelor atinse frecvent, precum mânerele, volanele și consola centrală.

Da, există 1 centru de închirieri auto GREEN MOTION în Aeroportul Tivat (Adriatic Highway).

În iunie, utilizatorii noștri care au închiriat o mașină de la GREEN MOTION în Tivat au preferat o/un Economy. Dacă te interesează să rezervi un astfel de vehicul în această lună, așteaptă-te la un preț mediu de 26 €/zi și la unul minim de 26 €/zi. Ține minte că prețurile pot fluctua în funcție de timpul cu care rezervi în avans și de modelul de mașină pe care îl alegi.

GREEN MOTION are 4 sucursale de închirieri auto în Tivat. Conform datelor noastre, cea aflată la Adriatic Highway este cea mai populară. În ultimele 12 luni, 89% dintre utilizatorii care au căutat să închirieze o mașină de la GREEN MOTION în Tivat au ales să o închirieze pe cea aflată la Adriatic Highway.