Mașini de închiriat Europcar în Yokohama

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Europcar în Yokohama

Yokohama, Japonia
19 mai — 26 mai
Returnare în același loc
Yokohama, Japonia
Jo 19/5
Amiază
Jo 26/5
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Yokohama în Europcar

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Europcar din Yokohama, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
4 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Europcar în Yokohama

Metodele de curățire în profunzime, precum dezinfectarea interioarelor și exterioarelor tuturor vehiculelor care se închiriază cu Europcar sunt doar câteva dintre măsurile puse în practică în timpul pandemiei COVID-19. Pentru a se asigura că personalul și clienții săi din Yokohama se simt în siguranță, Europcar a mai adoptat și alte politici suplimentare:
• Politică de „Contact zero”, care garantează că, după dezinfectare, fiecare cheie a vehiculelor este pusă într-un plic închis

Europcar are 1 sucursală în Aeroportul Tokyo Tokio Haneda. Vei găsi agenția Europcar la adresa Please Go To The Reception Desk In.

Europcar oferă într-adevăr anulare gratuită pentru închirierea mașinilor în Yokohama (deși ar putea percepe o taxă pentru anulările de ultim moment). Poți apela Europcar dacă vrei să afli mai multe despre politicile lor. Pentru o listă a numerelor lor de telefon, fă clic aici, apoi selectează fila Sucursale.