Mașini de închiriat Europcar în Yokohama

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Europcar în Yokohama

Yokohama, Japonia
17 dic. — 24 dic.
Yokohama, Japonia
dom. 17/12
Amiază
dom. 24/12
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Yokohama în Europcar

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Europcar din Yokohama, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.

Europcar

4 sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Europcar în Yokohama

Are Europcar o sucursală în Aeroportul Tokyo Tokio Haneda?

Europcar are 1 sucursală în Aeroportul Tokyo Tokio Haneda. Vei găsi agenția Europcar la adresa Please Go To The Reception Desk In.

Oferă Europcar anulare gratuită pentru mașinile rezervate în Yokohama?

Europcar oferă într-adevăr anulare gratuită pentru închirierea mașinilor în Yokohama (deși ar putea percepe o taxă pentru anulările de ultim moment). Poți apela Europcar dacă vrei să afli mai multe despre politicile lor. Pentru o listă a numerelor lor de telefon, fă clic aici, apoi selectează fila Sucursale.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Yokohama?

Prices for mașini in Yokohama are refreshed on a daily basis.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Yokohama?

Începând cu decembrie 2023, ai la dispoziție 122 de operatori pentru mașini în Yokohama.

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Yokohama?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Yokohama. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Yokohama?

Atunci când închiriezi o mașină în Yokohama, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. Un permis de conducere internațional este necesar dacă permisul de conducere este într-o limbă diferită de cea a țării de închiriere și poate fi necesar pentru a evita riscul unor potențiale amenzi. În cazul în care închiriezi în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere cu care efectuezi rezervarea.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Yokohama

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.