Mașini de închiriat Europcar în Sofia

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Europcar în Sofia

Sofia, Bulgaria
24 mai — 31 mai
Returnare în același loc
Sofia, Bulgaria
Ma 24/5
Amiază
Ma 31/5
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Sofia în Europcar

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Europcar din Sofia, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
3 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,0

Confort

10,0

Evaluare Generală

10,0

Preluare/Returnare

10,0

Valoare

9,0

Informații despre mașini de închiriat cu Europcar în Sofia

Pentru a se asigura că te simți confortabil atunci când închiriezi o mașină cu Europcar în Sofia în timpul pandemiei de COVID-19, compania și-a luat precauții suplimentare, precum metode de curățire în profunzime a vehiculelor și a birourilor de închiriere. Europcar a mai introdus perioada aceasta și politicile de mai jos, ca măsuri preventive adiționale:
• Politică de „Contact zero”, care garantează că, după dezinfectare, fiecare cheie a vehiculelor este pusă într-un plic închis

Da, Europcar are 2 sucursale în Aeroportul Sofia, a cărora adresă este Sofia International Airport și Sofia International Airport.

Da, îți poți anula rezervarea auto cu Europcar, din Sofia, fără costuri. Totuși, anularea făcută exact înainte de data programată pentru preluarea mașinii ar putea avea o taxă. Pentru întrebări privind politica precisă de anulare, sună agenția Europcar. Găsești o listă cu numerele lor de telefon în fila Sucursale, dacă faci clic aici.

Europcar are 4 sucursale de închirieri auto în Sofia. Conform datelor noastre, cea aflată la Sofia International Airport este cea mai populară. În ultimele 12 luni, 65% dintre utilizatorii care au căutat să închirieze o mașină de la Europcar în Sofia au ales să o închirieze pe cea aflată la Sofia International Airport.