Mașini de închiriat B-Rent în Milano

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu B-Rent în Milano

Milano, Milano, Italia
30 mai — 6 iun
Returnare în același loc
Milano, Milano, Italia
Lu 30/5
Amiază
Lu 6/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte la mașini de închiriat cu B-Rent în Milano, Lombardy

Găsește-ți mașina perfectă de închiriat cu momondo

Mașini Mică

6 € - 35 €

Toate tipurile de mașini

6 € - 70 €

Cea mai bună perioadă pentru a închiria o mașină Mică de la B-Rent în Milano, Lombardy este octombrie, când prețul mediu este de 6 € pe zi. Acesta este un preț cu 66% mai ieftin decât media anuală de 17 €, percepută de B-Rent pentru o mașină Mică în Milano. În vreme ce octombrie este cea mai ieftină lună pentru o astfel de închiriere auto, aprilie este cea mai scumpă. Ai putea, totuși, să găsești oferte bune chiar și în aprilie, în funcție de ziua în care rezervi.

Citroen C2
Mini sau asemănător
Până la 2 de pasageri
Mașini cu 2-3 uși
B-Rent

68 €/zi

9 iun - 15 iun
Citroen C2
Chevrolet Sonic Sedan
Economy sau asemănător
Până la 2 de pasageri
Mașini cu 4-5 uși
B-Rent

73 €/zi

14 iun - 17 iun
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
Compact sau asemănător
Până la 4 de pasageri
Mașini cu 4-5 uși
B-Rent

78 €/zi

9 iun - 15 iun
Chevrolet Sonic Sedan

Sucursale Milano în B-Rent

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto B-Rent din Milano, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
9 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

2,0

Confort

2,0

Evaluare Generală

2,0

Preluare/Returnare

2,0

Valoare

2,0

Informații despre mașini de închiriat cu B-Rent în Milano

B-Rent vrea să se asigure că personalul și clienții lor din Milano se simt în siguranță în timpul pandemiei de COVID-19. De aceea, agenția a adoptat proceduri stricte de curățire profundă în toate sucursalele ei din Milano. Aceste măsuri de siguranță includ dezinfectarea suprafețelor atinse frecvent, precum mânerele, volanele și consola centrală.

În iunie, pentru închirierea unei mașini de la B-Rent în Milano, te poți aștepta la un preț mediu de 100 € pe zi. Cel mai ieftin preț găsit de utilizatorii noștri pentru o mașină de închiriat cu B-Rent în Milano a fost de 31 € pe zi. Dacă ai nevoie de o mașină pentru mai mult de câteva zile, atunci, închirierea uneia timp de o săptămână cu B-Rent în luna iunie, te va costa, în medie, 700 €. Reține că aceste oferte se bazează pe prețurile de anul trecut, dar este foarte probabil să găsești prețuri similare în funcție de momentul în care faci rezervarea și de tipul de mașină pe care îl preferi.

Da, există 1 centru de închirieri auto B-Rent în Aeroportul Milano Linate (Milano Linate Airport).

Vehiculele de tip Intermediar sunt cele mai populare închirieri ale agenției B-Rent în Milano, în timpul lunii iunie. În medie, acestea vor costa 103 € pe zi, în vreme cel prețul cel mai ieftin găsit în iunie a fost de 100 € pe zi.

B-Rent are în Milano 9 sucursale de închirieri auto. Conform utilizatorilor noștri, cea mai populară dintre acestea este cea aflată la adresa Milano Linate Airport. 76% dintre cei care au închiriat o mașină de la B-Rent în Milano în ultimul an, au închiriat-o de la această sucursală.