Mașini de închiriat B-Rent în Milano

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu B-Rent în Milano

Milano, Milano, Italia
6 oct — 13 oct
Returnare în același loc
Milano, Milano, Italia
Vi 6/10
Amiază
Vi 13/10
Amiază

Oferte la mașini de închiriat cu B-Rent în Milano, Lombardy

Găsește-ți mașina perfectă de închiriat cu momondo

Mașini Mică

5 € - 49 €

Toate tipurile de mașini

5 € - 88 €

Cea mai bună perioadă pentru a închiria o mașină Mică de la B-Rent în Milano, Lombardy este noiembrie, când prețul mediu este de 5 € pe zi. Acesta este un preț cu 80% mai ieftin decât media anuală de 24 €, percepută de B-Rent pentru o mașină Mică în Milano. În vreme ce noiembrie este cea mai ieftină lună pentru o astfel de închiriere auto, iunie este cea mai scumpă. Ai putea, totuși, să găsești oferte bune chiar și în iunie, în funcție de ziua în care rezervi.

Cea mai bună perioadă pentru a închiria o mașină Medie de la B-Rent în Milano, Lombardy este septembrie, când prețul mediu este de 30 € pe zi. Acesta este un preț cu 56% mai ieftin decât media anuală de 68 €, percepută de B-Rent pentru o mașină Medie în Milano. În vreme ce septembrie este cea mai ieftină lună pentru o astfel de închiriere auto, iunie este cea mai scumpă. Ai putea, totuși, să găsești oferte bune chiar și în iunie, în funcție de ziua în care rezervi.

Audi A3
Mini sau asemănător
Până la 2 pasageri
Mașini cu 2/4 uși
B-Rent

12 €/zi

27 oct - 1 nov
Audi A3
Chevrolet Sonic Sedan
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri
Mașini cu 4-5 uși
B-Rent

12 €/zi

27 oct - 1 nov
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri
Mașini cu 4-5 uși
B-Rent

15 €/zi

27 oct - 1 nov
Chevrolet Sonic Sedan

Sucursale Milano în B-Rent

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto B-Rent din Milano, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.

B-Rent

10 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,5

Confort

7,0

Evaluare Generală

7,5

Preluare/Returnare

7,5

Valoare

7,5

Informații despre mașini de închiriat cu B-Rent în Milano

Cât mă va costa închirerea unei mașini de la B-Rent în Milano, în luna octombrie?

În octombrie, pentru închirierea unei mașini de la B-Rent în Milano, te poți aștepta la un preț mediu de 15 € pe zi. Cel mai ieftin preț găsit de utilizatorii noștri pentru o mașină de închiriat cu B-Rent în Milano a fost de 10 € pe zi. Dacă ai nevoie de o mașină pentru mai mult de câteva zile, închirierea uneia timp de o săptămână cu B-Rent în Milano în luna octombrie, te va costa, în medie, 105 €. Reține că aceste oferte se bazează pe prețurile de anul trecut, dar este foarte probabil să găsești prețuri similare în funcție de momentul în care faci rezervarea și de tipul de mașină pe care îl preferi.

Are B-Rent o sucursală în Aeroportul Milano Linate?

Da, există 1 centru de închirieri auto B-Rent în Aeroportul Milano Linate (Milano Linate Airport).

Care este cea mai populară mașină de închiriat de la B-Rent în Milano, în luna octombrie?

Vehiculele de tip Mini sunt cele mai populare închirieri ale agenției B-Rent în Milano, în timpul lunii octombrie. În medie, acestea vor costa 24 € pe zi, în vreme cel prețul cel mai ieftin găsit în octombrie a fost de 10 € pe zi.

Câte sucursale de închirieri auto are B-Rent în Milano?

Există 10 B-Rent sucursale de închiriere de mașini în Milano. Conform utilizatorilor noștri, cea mai populară sucursală a B-Rent din Milano se află la Milano Malpensa Airport Terminal 1. 52% dintre cei care au închiriat o mașină de la B-Rent în Milano în ultimul an, au închiriat-o de la această sucursală.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Milano?

Prețurile pentru mașini în Milano sunt actualizate zilnic.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Milano?

Numărul de operatori disponibili pentru mașini în Milano este de 367 (de la septembrie 2023).

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Milano?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Milano. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Milano?

Pentru a închiria o mașină în Milano, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi și dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere auto cu care efectuezi rezervarea.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Milano

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.