Mașini de închiriat Europcar în Malatya

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Europcar în Malatya

Malatya, Turcia
25 mai — 1 iun
Returnare în același loc
Malatya, Turcia
Mi 25/5
Amiază
Mi 1/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Malatya în Europcar

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Europcar din Malatya, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
3 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Europcar în Malatya

Toate sucursalele de închirieri auto Europcar din Malatya iau măsuri în plus pentru a garanta siguranța clienților în timpul pandemiei de COVID-19. Măsurile de sănătate și siguranță suplimentare includ metodele de curățire în profunzime ale mașinilor și a zonelor de închiriere propriu-zise, precum și următoarele politici:
• Politică de „Contact zero”, care garantează că, după dezinfectare, fiecare cheie a vehiculelor este pusă într-un plic închis

Există 2 sucursale în Aeroportul Malatya Erhac. Adresele birourilor de închirieri auto 2 sunt Malatya Havalimani și Malatya Havalimani.

Europcar oferă într-adevăr anulare gratuită pentru închirierea mașinilor în Malatya (deși ar putea percepe o taxă pentru anulările de ultim moment). Poți apela Europcar dacă vrei să afli mai multe despre politicile lor. Pentru o listă a numerelor lor de telefon, fă clic aici, apoi selectează fila Sucursale.

Europcar are 4 sucursale de închirieri auto în Malatya. Conform datelor noastre, cea aflată la Malatya Havalimani este cea mai populară. În ultimele 12 luni, 45% dintre utilizatorii care au căutat să închirieze o mașină de la Europcar în Malatya au ales să o închirieze pe cea aflată la Malatya Havalimani.