Mașini de închiriat Europcar în Augsburg

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Europcar în Augsburg

Augsburg, Germania
24 mai — 31 mai
Returnare în același loc
Augsburg, Germania
Ma 24/5
Amiază
Ma 31/5
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Augsburg în Europcar

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Europcar din Augsburg, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
5 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,9

Confort

7,9

Evaluare Generală

7,9

Preluare/Returnare

7,9

Valoare

7,9

Informații despre mașini de închiriat cu Europcar în Augsburg

Fiecare sucursală Europcar din Augsburg aplică proceduri de curățire în profunzime în timpul pandemiei de COVID-19 pentru a garanta siguranța clienților și personalului. Aceste precauții suplimentare includ dezinfectarea zonelor atinse frecvent, precum interiorul și exteriorul mașinilor de închirieri, și a spațiilor de preluare și predare a vehiculelor. Europcar a introdus și alte precauții în plus, printre care:
• Politică de „Contact zero”, care garantează că, după dezinfectare, fiecare cheie a vehiculelor este pusă într-un plic închis

Europcar are 1 sucursală în Aeroportul Munchen Augsburg/Mühlhausen. Vei găsi agenția Europcar la adresa Flughafenstrasse.

Da, Europcar oferă anulare gratuită pentru mașinile de închiriat din Augsburg. Totuși, ar putea exista o taxă pentru anulările făcute în ultimul moment. Dacă ai întrebări legate de taxele și politicile de anulare, îți recomandăm să suni agenția Europcar, la una din sucursalele lor din Augsburg. Fă clic aici pentru a vedea o listă a numerelor de telefon din fila Sucursale.

Flughafenstrasse este cea mai populară sucursală a agenției Europcar dintre toate cele 5 locations pe care le are în Augsburg. Conform datelor oferite de căutările utilizatorilor noștri în ultimele 12 luni, 50% dintre cei care au ales să își închirieze mașină cu Europcar, au făcut-o din această sucursală în Flughafenstrasse.


Mașini de închiriat în Bavaria, de la Europcar

Închiriază o mașină de la Europcar în alte orașe din Bavaria, precum Munchen și Nürnberg

Mașini de la Europcar în alte orașe din Germania