Mașini de închiriat Enterprise în New Orleans

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Enterprise în New Orleans

New Orleans, LA, Statele Unite
24 mai — 31 mai
Returnare în același loc
New Orleans, LA, Statele Unite
Ma 24/5
Amiază
Ma 31/5
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale New Orleans în Enterprise

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Enterprise din New Orleans, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
5 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,5

Confort

7,7

Evaluare Generală

7,4

Preluare/Returnare

7,3

Valoare

7,6

Informații despre mașini de închiriat cu Enterprise în New Orleans

Fiecare sucursală Enterprise din New Orleans aplică proceduri de curățire în profunzime în timpul pandemiei de COVID-19 pentru a garanta siguranța clienților și personalului. Aceste precauții suplimentare includ dezinfectarea zonelor atinse frecvent, precum interiorul și exteriorul mașinilor de închirieri, și a spațiilor de preluare și predare a vehiculelor. Enterprise a introdus și alte precauții în plus, printre care:
• Închirieri fără contact, pentru a asigura distanțarea socială
• Număr limitat de pasageri în autobuzele de transfer
• Curățire profundă în autobuzele de transfer
• Promisiunea de curățare completă
• Instruire exhaustivă a personalului

Enterprise are 1 sucursală în Aeroportul New Orleans Louis Armstrong. Vei găsi agenția Enterprise la adresa 600 Rental Blvd..

Da, în New Orleans, Enterprise oferă anulare gratuită la mașinile de închiriat. Totuși, îți recomandăm întotdeauna să apelezi Enterprise dacă vrei să faci o anulare în ultimul moment, întrucât acestea împlică uneori taxe. Poți găsi o listă cu numerele de telefon ale agenției Enterprise aici, sub fila Sucursale.

Enterprise are 5 sucursale de închirieri auto în New Orleans. Conform datelor noastre, cea aflată la 1939 Canal Street este cea mai populară. În ultimele 12 luni, 66% dintre utilizatorii care au căutat să închirieze o mașină de la Enterprise în New Orleans au ales să o închirieze pe cea aflată la 1939 Canal Street.