Mașini de închiriat Enterprise în Montgomery

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Enterprise în Montgomery

Montgomery, AL, Statele Unite
24 mai — 31 mai
Returnare în același loc
Montgomery, AL, Statele Unite
Ma 24/5
Amiază
Ma 31/5
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Montgomery în Enterprise

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Enterprise din Montgomery, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
5 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

5,4

Confort

6,2

Evaluare Generală

5,9

Preluare/Returnare

5,7

Valoare

6,2

Informații despre mașini de închiriat cu Enterprise în Montgomery

Fiecare sucursală Enterprise din Montgomery aplică proceduri de curățire în profunzime în timpul pandemiei de COVID-19 pentru a garanta siguranța clienților și personalului. Aceste precauții suplimentare includ dezinfectarea zonelor atinse frecvent, precum interiorul și exteriorul mașinilor de închirieri, și a spațiilor de preluare și predare a vehiculelor. Enterprise a introdus și alte precauții în plus, printre care:
• Închirieri fără contact, pentru a asigura distanțarea socială
• Număr limitat de pasageri în autobuzele de transfer
• Curățire profundă în autobuzele de transfer
• Promisiunea de curățare completă
• Instruire exhaustivă a personalului

Enterprise are 1 sucursală în Aeroportul Montgomery Dannelly Field. Vei găsi agenția Enterprise la adresa 4437 Selma Hwy.

Da, în Montgomery, Enterprise oferă anulare gratuită la mașinile de închiriat. Totuși, îți recomandăm întotdeauna să apelezi Enterprise dacă vrei să faci o anulare în ultimul moment, întrucât acestea împlică uneori taxe. Poți găsi o listă cu numerele de telefon ale agenției Enterprise aici, sub fila Sucursale.

Enterprise operează momentan în 5 sucursale în Montgomery. Cea mai populară dintre acestea se află la adresa: 185 Eastern Blvd. În ultimele 12 luni, 56% dintre utilizatorii care au căutat oferte auto cu Enterprise în Montgomery, și-au închiriat mașina din această sucursală.