Mașini de închiriat Enterprise Rent-A-Car în Fredericksburg

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Enterprise Rent-A-Car în Fredericksburg

Fredericksburg, VA, Statele Unite
4 dec — 11 dec
Fredericksburg, VA, Statele Unite
Lu 4/12
Amiază
Lu 11/12
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Fredericksburg în Enterprise Rent-A-Car

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Enterprise Rent-A-Car din Fredericksburg, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.

Enterprise Rent-A-Car

4 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

6,4

Confort

6,8

Evaluare Generală

6,6

Preluare/Returnare

7,3

Valoare

6,2

Informații despre mașini de închiriat cu Enterprise Rent-A-Car în Fredericksburg

Oferă Enterprise Rent-A-Car anulare gratuită pentru mașinile rezervate în Fredericksburg?

Enterprise Rent-A-Car oferă într-adevăr anulare gratuită pentru închirierea mașinilor în Fredericksburg (deși ar putea percepe o taxă pentru anulările de ultim moment). Poți apela Enterprise Rent-A-Car dacă vrei să afli mai multe despre politicile lor. Pentru o listă a numerelor lor de telefon, fă clic aici, apoi selectează fila Sucursale.

Câte sucursale de închirieri auto are Enterprise Rent-A-Car în Fredericksburg?

În Fredericksburg, Enterprise Rent-A-Car are 4 sucursale. 4601 Lassen Ln este adresa celei mai populare dintre acestea (conform datelor oferite de utilizatori). În ultimele 12 luni, 64% dintre cei care au rezervat o mașină în Fredericksburg de la Enterprise Rent-A-Car, pe momondo, au mers la 4601 Lassen Ln.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Fredericksburg?

Prices for mașini in Fredericksburg refresh daily.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Fredericksburg?

19 operatori pentru mașini în Fredericksburg există pe piață începând cu noiembrie 2023.

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Fredericksburg?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Fredericksburg. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Fredericksburg?

Pentru a închiria o mașină în Fredericksburg, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere auto cu care efectuezi rezervarea.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Fredericksburg

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.