Mașini de închiriat Enterprise în Evansville

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Enterprise în Evansville

Evansville, IN, Statele Unite
26 mai — 2 iun
Returnare în același loc
Evansville, IN, Statele Unite
Jo 26/5
Amiază
Jo 2/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Evansville în Enterprise

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Enterprise din Evansville, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
4 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,8

Confort

9,2

Evaluare Generală

8,9

Preluare/Returnare

9,4

Valoare

9,0

Informații despre mașini de închiriat cu Enterprise în Evansville

Toate sucursalele de închirieri auto Enterprise din Evansville iau măsuri în plus pentru a garanta siguranța clienților în timpul pandemiei de COVID-19. Măsurile de sănătate și siguranță suplimentare includ metodele de curățire în profunzime ale mașinilor și a zonelor de închiriere propriu-zise, precum și următoarele politici:
• Închirieri fără contact, pentru a asigura distanțarea socială
• Număr limitat de pasageri în autobuzele de transfer
• Curățire profundă în autobuzele de transfer
• Promisiunea de curățare completă
• Instruire exhaustivă a personalului

Există 1 sucursală în Aeroportul Evansville Dress Regional. Adresa biroului de închirieri auto Enterprise este 7801 Bussing Dr.

Da, îți poți anula rezervarea auto cu Enterprise, din Evansville, fără costuri. Totuși, anularea făcută exact înainte de data programată pentru preluarea mașinii ar putea avea o taxă. Pentru întrebări privind politica precisă de anulare, sună agenția Enterprise. Găsești o listă cu numerele lor de telefon în fila Sucursale, dacă faci clic aici.

Enterprise are 4 sucursale de închirieri auto în Evansville. Conform datelor noastre, cea aflată la 5220 Division St este cea mai populară. În ultimele 12 luni, 54% dintre utilizatorii care au căutat să închirieze o mașină de la Enterprise în Evansville au ales să o închirieze pe cea aflată la 5220 Division St.