Mașini de închiriat EZ Rental în Brooklyn

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu EZ Rental în Brooklyn

Brooklyn, NY, Statele Unite
24 mai — 31 mai
Returnare în același loc
Brooklyn, NY, Statele Unite
Ma 24/5
Amiază
Ma 31/5
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Brooklyn în EZ Rental

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto EZ Rental din Brooklyn, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
4 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu EZ Rental în Brooklyn

EZ Rental vrea să se asigure că personalul și clienții lor din Brooklyn se simt în siguranță în timpul pandemiei de COVID-19. De aceea, agenția a adoptat proceduri stricte de curățire profundă în toate sucursalele ei din Brooklyn. Aceste măsuri de siguranță includ dezinfectarea suprafețelor atinse frecvent, precum mânerele, volanele și consola centrală.

Nu, EZ Rental nu are momentan nicio sucursală în New York City Aeroportul Internațional John F. Kennedy. Însă, cel mai probabil, există în aeroport alte agenții de închirieri auto din care să alegi.

547 Park Ave este cea mai populară sucursală a agenției EZ Rental dintre toate cele 4 locations pe care le are în Brooklyn. Conform datelor oferite de căutările utilizatorilor noștri în ultimele 12 luni, 45% dintre cei care au ales să își închirieze mașină cu EZ Rental, au făcut-o din această sucursală în 547 Park Ave.