Mașini de închiriat Budget în Willemstad

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Budget în Willemstad

Willemstad, Curaçao
27 mai — 3 iun
Returnare în același loc
Willemstad, Curaçao
Vi 27/5
Amiază
Vi 3/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Willemstad în Budget

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Budget din Willemstad, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
7 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

6,0

Confort

6,0

Evaluare Generală

5,9

Preluare/Returnare

5,8

Valoare

6,0

Informații despre mașini de închiriat cu Budget în Willemstad

Sucursalele agenției de închirieri auto Budget din Willemstad aplică proceduri de curățire în profunzime pentru a garanta siguranța ta și a personalului său în timpul pandemiei de COVID-19. Măsuri precum dezinfectarea zonelor atinse frecvent sau următoarea listă de precauții suplimentare, sunt doar câteva moduri prin care Budget își manifestă angajamentul de a încetini răspândirea infecției în Willemstad:
• Mănuși de unică folosință și dezinfectant de mâini
• Contracte de rezervare fără hârtii (disponibile în maajoritatea birourilor)
• Număr limitat de pasageri în autobuzele de transfer
• Instruire exhaustivă a personalului

Budget are 1 sucursală în Aeroportul Willemstad Hato Int.. Vei găsi agenția Budget la adresa Curacao International Airport.

Budget oferă într-adevăr anulare gratuită pentru închirierea mașinilor în Willemstad (deși ar putea percepe o taxă pentru anulările de ultim moment). Poți apela Budget dacă vrei să afli mai multe despre politicile lor. Pentru o listă a numerelor lor de telefon, fă clic aici, apoi selectează fila Sucursale.

Curacao International Airport este cea mai populară sucursală a agenției Budget dintre toate cele 7 locations pe care le are în Willemstad. Conform datelor oferite de căutările utilizatorilor noștri în ultimele 12 luni, 68% dintre cei care au ales să își închirieze mașină cu Budget, au făcut-o din această sucursală în Curacao International Airport.


Mașini de închiriat în , de la Budget

Închiriază o mașină de la Budget în alt oraș din