Mașini de închiriat Budget în Willemstad

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Budget în Willemstad

Willemstad, Curaçao
5 dec — 12 dec
Willemstad, Curaçao
Ma 5/12
Amiază
Ma 12/12
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Willemstad în Budget

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Budget din Willemstad, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.

Budget

7 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,2

Confort

6,8

Evaluare Generală

7,0

Preluare/Returnare

6,9

Valoare

6,8

Informații despre mașini de închiriat cu Budget în Willemstad

Are Budget o sucursală în Aeroportul Willemstad Hato Int.?

Budget are 2 sucursale în Aeroportul Willemstad Hato Int.. Vei găsi agenția Budget la adresele Curacao International Airport, respectiv 350 Franklin D. Rooseveltweg.

Oferă Budget anulare gratuită pentru mașinile rezervate în Willemstad?

Budget oferă într-adevăr anulare gratuită pentru închirierea mașinilor în Willemstad (deși ar putea percepe o taxă pentru anulările de ultim moment). Poți apela Budget dacă vrei să afli mai multe despre politicile lor. Pentru o listă a numerelor lor de telefon, fă clic aici, apoi selectează fila Sucursale.

Care este cea mai populară mașină de închiriat de la Budget în Willemstad, în luna decembrie?

Cu un cost mediu de 44 €/zi, închirierea unei mașini de tip Compact, de la Budget, în Willemstad (în luna decembrie) este cea mai populară opțiune a utilizatorilor momondo. Ai mai putea găsi oferte la mașini de închiriat de la Budget, în Willemstad, începând de la 44 €/zi - care a fost cel mai mic preț găsit pentru Compact în luna decembrie a anului trecut.

Câte sucursale de închirieri auto are Budget în Willemstad?

Curacao International Airport este cea mai populară sucursală a agenției Budget dintre 7 sucursale pe care le are în Willemstad. Conform datelor oferite de căutările utilizatorilor noștri în ultimele 12 luni, 59% dintre cei care au ales să își închirieze mașină cu Budget, au făcut-o din această sucursală în Curacao International Airport.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Willemstad?

Prețurile pentru mașini în Willemstad sunt actualizate zilnic.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Willemstad?

Numărul de operatori disponibili pentru mașini în Willemstad este de 70 (de la noiembrie 2023).

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Willemstad?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Willemstad. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Willemstad?

Pentru a închiria o mașină în Willemstad, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi și dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere auto cu care efectuezi rezervarea.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Willemstad

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.