Mașini de închiriat Budget în Austin

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Budget în Austin

Austin, TX, Statele Unite
1 iun — 8 iun
Returnare în același loc
Austin, TX, Statele Unite
Mi 1/6
Amiază
Mi 8/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Austin în Budget

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Budget din Austin, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
9 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

6,4

Confort

6,6

Evaluare Generală

5,8

Preluare/Returnare

5,6

Valoare

6,0

Informații despre mașini de închiriat cu Budget în Austin

Toate sucursalele de închirieri auto Budget din Austin iau măsuri în plus pentru a garanta siguranța clienților în timpul pandemiei de COVID-19. Măsurile de sănătate și siguranță suplimentare includ metodele de curățire în profunzime ale mașinilor și a zonelor de închiriere propriu-zise, precum și următoarele politici:
• Mănuși de unică folosință și dezinfectant de mâini
• Contracte de rezervare fără hârtii (disponibile în maajoritatea birourilor)
• Număr limitat de pasageri în autobuzele de transfer
• Instruire exhaustivă a personalului

Budget are 1 sucursală în Austin Aeroportul Internațional Austin–Bergstrom. Vei găsi agenția Budget la adresa 3819 Presidential Blvd.

Da, Budget oferă anulare gratuită pentru mașinile de închiriat din Austin. Totuși, ar putea exista o taxă pentru anulările făcute în ultimul moment. Dacă ai întrebări legate de taxele și politicile de anulare, îți recomandăm să suni agenția Budget, la una din sucursalele lor din Austin. Fă clic aici pentru a vedea o listă a numerelor de telefon din fila Sucursale.

Budget are 9 sucursale în Austin. 3819 Presidential Blvd este adresa celei mai populare dintre acestea (conform datelor oferite de utilizatori). În ultimele 12 luni, 50% dintre cei care au rezervat o mașină în Austin de la Budget, pe momondo, au mers la: 3819 Presidential Blvd.


Mașini de închiriat în Texas, de la Budget

Închiriază o mașină de la Budget în alte orașe din Texas, precum Dallas și Houston

Mașini de la Budget în alte orașe din Statele Unite

Găsește toate ofertele de închirieri auto de la Budget în alte orașe populare din Statele Unite, precum New York City și San Francisco