Mașini de închiriat Avis în Tampere

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Avis în Tampere

Tampere, Finlanda
3 oct — 10 oct
Returnare în același loc
Tampere, Finlanda
Ma 3/10
Amiază
Ma 10/10
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Tampere în Avis

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Avis din Tampere, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.

Avis

4 sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Avis în Tampere

Are Avis o sucursală în Aeroportul Tampere-Pirkkala?

Există 1 sucursală în Aeroportul Tampere-Pirkkala. Adresa biroului de închirieri auto Avis este Tampere Airport.

Oferă Avis anulare gratuită pentru mașinile rezervate în Tampere?

Avis oferă anulare gratuită pentru mașinile rezervate în Tampere. Totuși, ți s-ar putea percepe o taxă dacă anulezi în ultimul moment. Pentru mai multe informații, îți recomandăm să apelezi Avis. Poți găsi numerele de telefon ale agenției Avis din zona Tampere aici, în fila Sucursale.

Câte sucursale de închirieri auto are Avis în Tampere?

Există 4 Avis sucursale de închiriere de mașini în Tampere. Conform utilizatorilor noștri, cea mai populară sucursală a Avis din Tampere se află la K Auto Tampere. 40% dintre cei care au închiriat o mașină de la Avis în Tampere în ultimul an, au închiriat-o de la această sucursală.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Tampere?

Prețurile pentru mașini în Tampere au fost actualizate ieri.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Tampere?

44 de operatori pentru mașini în Tampere există pe piață începând cu septembrie 2023.

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Tampere?

În diferite țări, inclusiv în Tampere, vârsta minimă pentru șoferi variază. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Tampere?

Pentru a închiria o mașină în Tampere, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi și dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere auto cu care efectuezi rezervarea.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Tampere

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.