Mașini de închiriat Avis în Tampere

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Avis în Tampere

Tampere, Finlanda
30 mai — 6 iun
Returnare în același loc
Tampere, Finlanda
Lu 30/5
Amiază
Lu 6/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Tampere în Avis

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Avis din Tampere, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
4 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Avis în Tampere

Metodele de curățire în profunzime, precum dezinfectarea interioarelor și exterioarelor tuturor vehiculelor care se închiriază cu Avis sunt doar câteva dintre măsurile puse în practică în timpul pandemiei COVID-19. Pentru a se asigura că personalul și clienții săi din Tampere se simt în siguranță, Avis a mai adoptat și alte politici suplimentare:
• Mănuși de unică folosință și dezinfectant de mâini
• Contracte de rezervare fără hârtii (disponibile în maajoritatea birourilor)
• Număr limitat de pasageri în autobuzele de transfer
• Instruire exhaustivă a personalului

Există 1 sucursală în Aeroportul Tampere-Pirkkala. Adresa biroului de închirieri auto Avis este Tampere Airport.

Avis oferă anulare gratuită pentru mașinile rezervate în Tampere. Totuși, ți s-ar putea percepe o taxă dacă anulezi în ultimul moment. Pentru mai multe informații, îți recomandăm să apelezi Avis. Poți găsi numerele de telefon ale agenției Avis din zona Tampere aici, în fila Sucursale.

Avis are în Tampere 4 sucursale de închirieri auto. Conform utilizatorilor noștri, cea mai populară dintre acestea este cea aflată la adresa Laakkonen. 56% dintre cei care au închiriat o mașină de la Avis în Tampere în ultimul an, au închiriat-o de la această sucursală.