Mașini de închiriat Avis în Riyadh

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Avis în Riyadh

Riyadh, Arabia Saudită
24 mai — 31 mai
Returnare în același loc
Riyadh, Arabia Saudită
Ma 24/5
Amiază
Ma 31/5
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Riyadh în Avis

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Avis din Riyadh, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
10 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

1,9

Confort

1,9

Evaluare Generală

1,9

Preluare/Returnare

1,9

Valoare

1,9

Informații despre mașini de închiriat cu Avis în Riyadh

Sucursalele agenției de închirieri auto Avis din Riyadh aplică proceduri de curățire în profunzime pentru a garanta siguranța ta și a personalului său în timpul pandemiei de COVID-19. Măsuri precum dezinfectarea zonelor atinse frecvent sau următoarea listă de precauții suplimentare, sunt doar câteva moduri prin care Avis își manifestă angajamentul de a încetini răspândirea infecției în Riyadh:
• Mănuși de unică folosință și dezinfectant de mâini
• Contracte de rezervare fără hârtii (disponibile în maajoritatea birourilor)
• Număr limitat de pasageri în autobuzele de transfer
• Instruire exhaustivă a personalului

Avis oferă într-adevăr anulare gratuită pentru închirierea mașinilor în Riyadh (deși ar putea percepe o taxă pentru anulările de ultim moment). Poți apela Avis dacă vrei să afli mai multe despre politicile lor. Pentru o listă a numerelor lor de telefon, fă clic aici, apoi selectează fila Sucursale.

Avis are 10 sucursale în Riyadh. International este adresa celei mai populare dintre acestea (conform datelor oferite de utilizatori). În ultimele 12 luni, 65% dintre cei care au rezervat o mașină în Riyadh de la Avis, pe momondo, au mers la: International.