Mașini de închiriat Avis în Cabo San Lucas

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Avis în Cabo San Lucas

Cabo San Lucas, BS, Mexic
23 mai — 30 mai
Returnare în același loc
Cabo San Lucas, BS, Mexic
Lu 23/5
Amiază
Lu 30/5
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Cabo San Lucas în Avis

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Avis din Cabo San Lucas, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
4 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Avis în Cabo San Lucas

Fiecare sucursală Avis din Cabo San Lucas aplică proceduri de curățire în profunzime în timpul pandemiei de COVID-19 pentru a garanta siguranța clienților și personalului. Aceste precauții suplimentare includ dezinfectarea zonelor atinse frecvent, precum interiorul și exteriorul mașinilor de închirieri, și a spațiilor de preluare și predare a vehiculelor. Avis a introdus și alte precauții în plus, printre care:
• Mănuși de unică folosință și dezinfectant de mâini
• Contracte de rezervare fără hârtii (disponibile în maajoritatea birourilor)
• Număr limitat de pasageri în autobuzele de transfer
• Instruire exhaustivă a personalului

Da, Avis oferă anulare gratuită pentru mașinile de închiriat din Cabo San Lucas. Totuși, ar putea exista o taxă pentru anulările făcute în ultimul moment. Dacă ai întrebări legate de taxele și politicile de anulare, îți recomandăm să suni agenția Avis, la una din sucursalele lor din Cabo San Lucas. Fă clic aici pentru a vedea o listă a numerelor de telefon din fila Sucursale.

Avis operează momentan în 4 sucursale în Cabo San Lucas. Cea mai populară dintre acestea se află la adresa: Av Lazaro Cardenas Sn. În ultimele 12 luni, 59% dintre utilizatorii care au căutat oferte auto cu Avis în Cabo San Lucas, și-au închiriat mașina din această sucursală.