Mașini de închiriat Alamo în Ciudad de Mexico

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Alamo în Ciudad de Mexico

Ciudad de Mexico, DF, Mexic
25 mai — 1 iun
Returnare în același loc
Ciudad de Mexico, DF, Mexic
Mi 25/5
Amiază
Mi 1/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Ciudad de Mexico în Alamo

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Alamo din Ciudad de Mexico, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
7 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

2,9

Confort

2,5

Evaluare Generală

2,3

Preluare/Returnare

2,3

Valoare

2,5

Informații despre mașini de închiriat cu Alamo în Ciudad de Mexico

Sucursalele agenției de închirieri auto Alamo din Ciudad de Mexico aplică proceduri de curățire în profunzime pentru a garanta siguranța ta și a personalului său în timpul pandemiei de COVID-19. Măsuri precum dezinfectarea zonelor atinse frecvent sau următoarea listă de precauții suplimentare, sunt doar câteva moduri prin care Alamo își manifestă angajamentul de a încetini răspândirea infecției în Ciudad de Mexico:
• Număr limitat de pasageri în autobuzele de transfer
• Curățire profundă în autobuzele de transfer
• Promisiunea de curățare completă
• Instruire exhaustivă a personalului

Există 3 sucursale în Aeroportul Ciudad de Mexico Benito Juarez. Adresele birourilor de închirieri auto 3 sunt International Arrivalsterminal, Domestic Arrival Terminal 2 și International Arrivals.

Alamo oferă anulare gratuită pentru mașinile rezervate în Ciudad de Mexico. Totuși, ți s-ar putea percepe o taxă dacă anulezi în ultimul moment. Pentru mai multe informații, îți recomandăm să apelezi Alamo. Poți găsi numerele de telefon ale agenției Alamo din zona Ciudad de Mexico aici, în fila Sucursale.

Alamo are 7 sucursale de închirieri auto în Ciudad de Mexico. Conform datelor noastre, cea aflată la International Arrivals este cea mai populară. În ultimele 12 luni, 28% dintre utilizatorii care au căutat să închirieze o mașină de la Alamo în Ciudad de Mexico au ales să o închirieze pe cea aflată la International Arrivals.