Rezervă zboruri cu BlueBird Airways

Dus-întors
1 adult
Economic
De unde?
În?
Ma 24/5
Ma 31/5

Câteva informații despre BlueBird Airways

Găsește informații despre durata zborului, prețuri și rute populare cu BlueBird Airways

Cea mai ieftină rută

77 €

Cea mai populară rută

ATH - TLV

Cel mai Scurt Zbor

1h 30m

Cel mai lung zbor

3h 45m
Cea mai ieftină rută BlueBird Airways este cea din Tel Aviv Aeroportul internațional Ben Gurion în Atena Internaţional, la 77 €
Zborul din Atena Internaţional în Tel Aviv Aeroportul internațional Ben Gurion este, momentan, cea mai populară rută BlueBird Airways
Cea mai rapidă rută de zbor BlueBird Airways este de 1h 30m, din Rodos (RHO) în Tel Aviv (TLV)
Cea mai lungă rută a unui zbor BlueBird Airways este de 3h 45m din Tel Aviv (TLV) în Roma (FCO)

Evaluări BlueBird Airways

0,0
NeutruBazat pe de evaluări oferite de 0 oaspeți verificați

Sortează după:
Date

Informații despre zborurile cu BlueBird Airways

Nu, BlueBird Airways nu are zboruri programate cu plecare din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă, dar are din Atena Internaţional. Există, totuși, alte companii aeriene pe care le poți alege dacă vrei să rezervi un zbor din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă. Aegean Airlines, de exemplu, este o companie care operează zboruri din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă în mod regulat.

Principalele aeroporturi în care operează BlueBird Airways sunt Tel Aviv Aeroportul internațional Ben Gurion, Heraklion N. Kazantzakis Apt. și Rodos Rhodos Diagoras. Ar trebui să poți găsi zboruri BlueBird Airways cu plecare sau sosire în aceste aeroporturi pe tot parcursul anului.

Poți urmări orice zbor BlueBird Airways cu ajutorul aplicației momondo, Starea zborurilor. Tastează numărul zborului sau pe cel al aeroportului, alege data și ora (dacă este cazul) și fă clic pe butonul Starea zborurilor. Noi îți vom afișa în timp real informații despre zborul BlueBird Airways care te interesează, inclusiv ora de plecare, de sosire și numărul porții. De asemenea, poți apela BlueBird Airways la +30 2810 336326 sau le poți vizita website-ul la bluebirdair.gr.

Zborul din Tel Aviv Aeroportul internațional Ben Gurion - Atena Internaţional, la 170 € pe bilet, este cel mai ieftin zbor internațional dus-întors operat de BlueBird Airways. Această rută are 0 escale. Cel mai ieftin zbor internațional doar dus cu BlueBird Airways pleacă din Tel Aviv Aeroportul internațional Ben Gurion - Atena Internaţional (0 escale) și costă 77 €.


Starea zborurilor BlueBird Airways

Pentru a verifica starea unui zbor BlueBird Airways, caută-l în funcție de rută sau număr
Jo 5/19

Principalele companii aeriene operează rute similare

Dacă ești flexibil cu planurile de călătorie verifică aceste rute operate de BlueBird Airways.