Rezervă zboruri cu AirAsia

Dus-întors
1 adult
Economic
De unde?
În?
Du 22/5
Du 29/5

Câteva informații despre AirAsia

Găsește informații despre durata zborului, prețuri și rute populare cu AirAsia

Cea mai ieftină rută

7 €

Cea mai populară rută

PEN - SIN

Cel mai Scurt Zbor

0h 40m

Cel mai lung zbor

18h 35m
Cea mai ieftină rută AirAsia este cea din Penang Intl în Johor Bahru Sultan Ismail Intl, la 7 €
Zborul din Penang Intl în Singapore Aeroportul Internațional Changi este, momentan, cea mai populară rută AirAsia
Cea mai rapidă rută de zbor AirAsia este de 0h 40m, din Penang (PEN) în Langkawi (LGK)
Cea mai lungă rută a unui zbor AirAsia este de 18h 35m din Penang (PEN) în Singapore (SIN)

Evaluări AirAsia

0,0
NeutruBazat pe de evaluări oferite de 0 oaspeți verificați

Sortează după:
Date

Informații despre zborurile cu AirAsia

Nu, AirAsia nu are zboruri programate cu plecare din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă, dar are din Hyderabad Rajiv Gandhi Intl. Există, totuși, alte companii aeriene pe care le poți alege dacă vrei să rezervi un zbor din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă. IndiGo, de exemplu, este o companie care operează zboruri din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă în mod regulat.

Principalele aeroporturi în care operează AirAsia sunt Kuala Lumpur Intl, Kota Kinabalu și Langkawi. Ar trebui să poți găsi zboruri AirAsia cu plecare sau sosire în aceste aeroporturi pe tot parcursul anului.

Poți urmări orice zbor AirAsia cu ajutorul aplicației momondo, Starea zborurilor. Tastează numărul zborului sau pe cel al aeroportului, alege data și ora (dacă este cazul) și fă clic pe butonul Starea zborurilor. Noi îți vom afișa în timp real informații despre zborul AirAsia care te interesează, inclusiv ora de plecare, de sosire și numărul porții. De asemenea, poți apela AirAsia la + 60 1600 85 8888 sau le poți vizita website-ul la airasia.com.

Cel mai ieftin zbor național dus-întors pe care l-am găsit cu AirAsia a fost cel cu plecare din Johor Bahru Sultan Ismail Intl - Penang Intl. Această rută are un preț de 14 € pe bilet și 0 escale. Pentru doar 7 € pe bilet și 0 escale, cel mai ieftin bilet doar-dus cu AirAsia este zborul din Penang Intl - Johor Bahru Sultan Ismail Intl.

În momentul în care îți faci bagajele, nu uita că AirAsia are reguli stricte legate de dimensiuni. Bagajele de mână trebuie să se încadreze în 56x36x23 cm, cele la cală, în 119x119x81 cm, iar obiectul personal trebuie să aibă maxim 40x30x10 cm.


Starea zborurilor AirAsia

Pentru a verifica starea unui zbor AirAsia, caută-l în funcție de rută sau număr
Ma 5/17