Rezervă zboruri cu Aeroflot

Dus-întors
1 adult
Economic
De unde?
În?
Mi 6/7
Mi 13/7

Evaluări Aeroflot

8,5
Foarte bunBazat pe de evaluări oferite de 43 oaspeți verificați
8,2Mâncare
8,5Evaluare Generală
8,7Îmbarcare
8,8Confort
8,6Divertisment
9,0Echipaj

Sortează după:
Date

Informații despre zborurile cu Aeroflot

Nu, Aeroflot nu are zboruri programate cu plecare din Bucureşti Henri Coandă, dar are din Istanbul. Există, totuși, alte companii aeriene pe care le poți alege dacă vrei să rezervi un zbor din Bucureşti Henri Coandă. Singapore Airlines, de exemplu, este o companie care operează zboruri din Bucureşti Henri Coandă în mod regulat.

Principalele aeroporturi în care operează Aeroflot sunt Moscova Sheremetyevo, Sankt Petersburg Pulkovo și Soci Adler/Sochi. Ar trebui să poți găsi zboruri Aeroflot cu plecare sau sosire în aceste aeroporturi pe tot parcursul anului.

Poți urmări orice zbor Aeroflot cu ajutorul aplicației momondo, Starea zborurilor. Tastează numărul zborului sau pe cel al aeroportului, alege data și ora (dacă este cazul) și fă clic pe butonul Starea zborurilor. Noi îți vom afișa în timp real informații despre zborul Aeroflot care te interesează, inclusiv ora de plecare, de sosire și numărul porții. De asemenea, poți apela Aeroflot la +7 495 223 55 55 sau le poți vizita website-ul la aeroflot.com.

În momentul în care îți faci bagajele, nu uita că Aeroflot are reguli stricte legate de dimensiuni. Bagajele de mână trebuie să se încadreze în 55x40x25 cm, cele la cală, în 158 cm, iar obiectul personal trebuie să aibă maxim 80 cm.


Destinații populare cu Aeroflot

Găsește zboruri Aeroflot în aceste orașe populare

Starea zborurilor Aeroflot

Pentru a verifica starea unui zbor Aeroflot, caută-l în funcție de rută sau număr
Vi 7/1