Rezervă zboruri cu Aeroflot

1 adult
Economic
De unde?
În?
Du 1/10
Du 8/10

Evaluări Aeroflot

7,5
BunBazat pe evaluări oferite de 1.446 oaspeți verificați
7,7Îmbarcare
8,1Echipaj
7,2Mâncare
7,6Confort
7,2Divertisment


Informații despre zborurile cu Aeroflot

Are Aeroflot zboruri cu plecare din Bucureşti Henri Coandă?

Nu, Aeroflot nu are zboruri programate cu plecare din Bucureşti Henri Coandă, dar are din Istanbul. Există, totuși, alte companii aeriene pe care le poți alege dacă vrei să rezervi un zbor din Bucureşti Henri Coandă. Air Algerie, de exemplu, este o companie care operează zboruri din Bucureşti Henri Coandă în mod regulat.

Care sunt principalele aeroporturi unde operează Aeroflot?

Principalele aeroporturi în care operează Aeroflot sunt Moscova Sheremetyevo, Antalya și Soci Adler/Sochi. Ar trebui să poți găsi zboruri Aeroflot cu plecare sau sosire în aceste aeroporturi pe tot parcursul anului.

Cum verific starea unui zbor Aeroflot?

Poți urmări orice zbor Aeroflot cu ajutorul aplicației momondo, Starea zborurilor. Tastează numărul zborului sau pe cel al aeroportului, alege data și ora (dacă este cazul) și fă clic pe butonul Starea zborurilor. Noi îți vom afișa în timp real informații despre zborul Aeroflot care te interesează, inclusiv ora de plecare, de sosire și numărul porții. De asemenea, poți apela Aeroflot la +7 495 223 55 55 sau le poți vizita website-ul la aeroflot.com.

Care sunt limitele pentru bagaje cu Aeroflot?

În momentul în care îți faci bagajele, nu uita că Aeroflot are reguli stricte legate de dimensiuni. Bagajele de mână trebuie să se încadreze în 55x40x25 cm, cele la cală, în 158 cm, iar obiectul personal trebuie să aibă maxim 80 cm.


Destinații populare cu Aeroflot

Găsește zboruri Aeroflot în aceste orașe populare

Starea zborurilor Aeroflot

Pentru a verifica starea unui zbor Aeroflot, caută-l în funcție de rută sau număr
Ma 9/26

Principalele companii aeriene operează rute similare

Dacă ești flexibil cu planurile de călătorie verifică aceste rute operate de Aeroflot.
Economisește bani când rezervi zboruri pe momondo
Călătorii flexibile
momondo îți înțelege nevoia de flexibilitate și de aceea îți punem la dispoziție un filtru special pentru zborurile care nu percep taxe de modificare.
Sfaturi de la experți
Informații bazate pe date și redactate pentru a te ajuta să găsești cel mai bun zbor (de la cel mai ieftin moment de zbor al zilei la intervalul cu care să rezervi în avans).
Alerte de preț
Urmărește prețul rutei de zbor preferate și primește alerte atunci când apar modificări.