Zboruri ieftine din Sofia către Roma

1 adult
Economic
De unde?
În?
Jo 28/9
Jo 5/10

Informații despre zborurile din Sofia către Roma

Informații despre durata zborului, zboruri directe și aeroporturi pentru zborul din Sofia către Roma

Cel mai scurt timp de zbor

1h 45m

Zboruri directe

În fiecare zi
Cel mai rapid zbor din Sofia către Roma durează 1h 45m.
Zborurile directe pleacă în fiecare zi Sofia către Roma.

Cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion din Sofia către Roma

Nu căuta mai departe. Am parcurs noi toate căutările acestei rute pe momondo pentru a-ți oferi cea mai importantă informație și sfaturi despre cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion pentru călătoria ta

Care este cea mai ieftină lună pentru a zbura în Roma?

Ianuarie. Cea mai ieftină perioada a anului pentru a zbura din Sofia către Roma este ianuarie. Cea mai scumpă este decembrie.

Cu cât timp înainte ar trebuie să rezerv zborul Sofia - Roma?

Cu 50 de zile zile înainte. Cea mai ieftină perioadă pentru a cumpăra un bilet de avion din Sofia către Roma este cu aproximativ 50 de zile înainte de plecare.

Câte zboruri operează, în medie, pe zi din Sofia în Roma?

Din septembrie 2023, 1 zboruri pleacă în fiecare săptămână din Sofia către Roma. 11:00 este cel mai frecvent moment de plecare; 63% dintre zboruri decolând la prânz.

Câte zboruri pleacă, în medie, pe săptămână din Sofia către Roma?

Începând cu septembrie 2023, 13 zboruri decolează din Sofia și aterizează în Roma în fiecare săptămână. Cea mai frecventă zi de decolare a zborurilor care operează această rută este miercuri, cu 23% dintre zborurile săptămânale plecând atunci.

 • Ce distanță este între Sofia și Roma cu avionul?

  Un zbor din Sofia în Roma traversează aproximativ 893,7 km.

 • Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru zboruri din Aeroportul Sofia - Roma?

  Astăzi au fost actualizate prețurile pentru zboruri din Aeroportul Sofia - Roma.

 • Care este vârsta minimă pentru a putea zbura din Aeroportul Sofia - Roma?

  Vârsta minimă la care un copil poate călători singur este de cinci ani, dar companiile aeriene care oferă acest serviciu pentru minorii neînsoțiți (UNMR) au propriile restricții de vârstă, precum reguli privind durata și orele de zbor sau escalele. Îți recomandăm să verifici informația cu compania aeriana de la care rezervi zborul din Aeroportul Sofia - Roma.

 • Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a zbura în Roma?

  Actele necesare și asigurarea de sănătate pentru călătoria în Roma pot varia în funcție de itinerar și de circumstanțele individuale. Ca regulă generală, ar fi bine să iei la tine și alte documente pe lângă pașaport (care trebuie să aibă o valabilitate de minim șase luni de la data sosirii în Roma); de exemplu, buletinul sau carnetul de conducere. Îți recomandăm să ceri sfaturi companiei aeriene sau unei entități terțe de încredere, precum IATA.


De ce să folosești momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a găsi o ofertă de zbor din Sofia în Roma?

Atunci când ți se oferă numeroase opțiuni de la companii de turism și aeriene de renume, să găsești zborul potrivit din Sofia în Roma este cât se poate de simplu și rapid. Poți filtra apoi rutele pentru a vedea care este cea care ți se potrivește cel mai bine, și asta-i exact ceea ce face momondo. Te ajutăm să găsești zboruri în Roma, economisindu-ți timp și bani.

Pot să găsesc pe momondo zboruri din Sofia în Roma cu politici de rezervare flexibilă?

Toate căutările de zboruri din Sofia în Roma pe momondo pot fi filtrate pentru a le afișa pe acelea care au politici flexibile de rezervare.

Cum poate momondo să mă ajute să găsesc zboruri din Sofia în Roma?

După ce ai în față toate opțiunile potențiale de zbor Sofia - Roma, momondo te ajută să le sortezi și filtrezi în funcție de preferințe precum compania aeriană, prețul, orele de zbor etc.

Nu sunt pregătit să rezerv acum zborul din Sofia în Roma. Ar putea momondo să mă anunțe dacă se modifică prețul?

Dacă nu vrei neapărat să cumperi acum, ci doar cauți orientativ zboruri în Roma, momondo îți oferă o funcționalitate foarte utilă, alerta de preț, care va urmări pentru tine ruta Sofia - Roma și te va anunța când se modifică tariful.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Roma

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.