Zboruri ieftine din Sofia către Barcelona

1 adult
Economic
De unde?
În?
Lu 2/10
Lu 9/10

Informații despre zborurile din Sofia către Barcelona

Informații despre durata zborului, zboruri directe și aeroporturi pentru zborul din Sofia către Barcelona

Cel mai scurt timp de zbor

2h 55m

Zboruri directe

În fiecare zi
Cel mai rapid zbor din Sofia către Barcelona durează 2h 55m.
Zborurile directe pleacă în fiecare zi Sofia către Barcelona.

Cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion din Sofia către Barcelona

Nu căuta mai departe. Am parcurs noi toate căutările acestei rute pe momondo pentru a-ți oferi cea mai importantă informație și sfaturi despre cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion pentru călătoria ta

Care este cea mai ieftină lună pentru a zbura în Barcelona?

Ianuarie. Cea mai ieftină perioada a anului pentru a zbura din Sofia către Barcelona este ianuarie. Cea mai scumpă este iulie.

Cu cât timp înainte ar trebuie să rezerv zborul Sofia - Barcelona?

Cu 53 de zile zile înainte. Cea mai ieftină perioadă pentru a cumpăra un bilet de avion din Sofia către Barcelona este cu aproximativ 53 de zile înainte de plecare.

Câte zboruri pleacă, în medie, pe săptămână din Sofia către Barcelona?

Începând cu septembrie 2023, 5 zboruri decolează din Sofia și aterizează în Barcelona în fiecare săptămână. Cea mai frecventă zi de decolare a zborurilor care operează această rută este luni, cu 20% dintre zborurile săptămânale plecând atunci.

 • Ce distanță este între Sofia și Barcelona cu avionul?

  Barcelona se află la 1746,6 km distanță de Sofia.

 • Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru zboruri din Aeroportul Sofia - Barcelona?

  Astăzi au fost actualizate prețurile pentru zboruri din Aeroportul Sofia - Barcelona.

 • Care este vârsta minimă pentru a putea zbura din Aeroportul Sofia - Barcelona?

  Vârsta minimă la care un copil poate călători singur este de cinci ani, dar companiile aeriene care oferă acest serviciu pentru minorii neînsoțiți (UNMR) au propriile restricții de vârstă, precum reguli privind durata și orele de zbor sau escalele. Îți recomandăm să verifici informația cu compania aeriana de la care rezervi zborul din Aeroportul Sofia - Barcelona.

 • Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a zbura în Barcelona?

  Actele necesare și asigurarea de sănătate pentru călătoria în Barcelona pot varia în funcție de itinerar și de circumstanțele individuale. Ca regulă generală, ar fi bine să iei la tine și alte documente pe lângă pașaport (care trebuie să aibă o valabilitate de minim șase luni de la data sosirii în Barcelona); de exemplu, buletinul sau carnetul de conducere. Îți recomandăm să ceri sfaturi companiei aeriene sau unei entități terțe de încredere, precum IATA.


De ce să folosești momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a găsi o ofertă de zbor din Sofia în Barcelona?

Te ajutăm să găsești cele mai bune zboruri care corespund nevoilor tale. momondo compară prețurile a sute de companii aeriene și agenții de turism și te ajută să le filtrezi, pentru a-l rezerva pe cel mai bun din Sofia în Barcelona.

Pot să găsesc pe momondo zboruri din Sofia în Barcelona cu politici de rezervare flexibilă?

Da, toate zborurile din Sofia în Barcelona de pe momondo pot fi comparate și filtrate în funcție de politicile disponibile, inclusiv referitoare la flexibilitatea rezervării.

Cum poate momondo să mă ajute să găsesc zboruri din Sofia în Barcelona?

După ce ai în față toate opțiunile potențiale de zbor Sofia - Barcelona, momondo te ajută să le sortezi și filtrezi în funcție de preferințe precum compania aeriană, prețul, orele de zbor etc.

Nu sunt pregătit să rezerv acum zborul din Sofia în Barcelona. Ar putea momondo să mă anunțe dacă se modifică prețul?

Da, momondo oferă alerte de preț pentru zborurile din Sofia în Barcelona. După realizarea unei căutări pe această pagină, ar trebui să îți apară funcționalitatea alertei. Pentru a o activa, trebuie doar să ne oferi adresa de e-mail, iar noi te vom anunța instant când apare se modifică prețul.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Barcelona

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.