Zboruri ieftine din San Francisco către Los Angeles

1 adult
De unde?
În?
Ma 12/12
Ma 19/12

Informații despre zborurile din San Francisco către Los Angeles

Informații despre durata zborului, zboruri directe și aeroporturi pentru zborul din San Francisco către Los Angeles

Zboruri directe

Niciunul
Nu există zboruri directe din San Francisco către Los Angeles. Nu există rute de zbor populare din San Francisco către Los Angeles.

Cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion din San Francisco către Los Angeles

Nu căuta mai departe. Am parcurs noi toate căutările acestei rute pe momondo pentru a-ți oferi cea mai importantă informație și sfaturi despre cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion pentru călătoria ta

Care este cea mai ieftină lună pentru a zbura în Los Angeles?

Ianuarie. Cea mai ieftină perioada a anului pentru a zbura din San Francisco către Los Angeles este ianuarie. Cea mai scumpă este noiembrie.

Cu cât timp înainte ar trebuie să rezerv zborul San Francisco - Los Angeles?

Cu 37 de zile zile înainte. Cea mai ieftină perioadă pentru a cumpăra un bilet de avion din San Francisco către Los Angeles este cu aproximativ 37 de zile înainte de plecare.

Câte zboruri operează, în medie, pe zi din San Francisco în Los Angeles?

Din decembrie 2023, 115 zboruri operează săptămânal cu plecare din San Francisco către Los Angeles. Cea mai populară oră de plecare pentru această rută este 09:00, cu 43% din zborurile zilnice decolând la prânz.

Câte zboruri pleacă, în medie, pe săptămână din San Francisco către Los Angeles?

Începând cu decembrie 2023, sunt disponibile 811 zboruri pe săptămână din San Francisco către Los Angeles. luni este cea mai frecventă zi a săptămânii pentru decolarea zborurilor. 17% dintre zboruri pleacă în această zi.

 • Ce distanță este între Internațional San Francisco și Internațional Los Angeles cu avionul?

  Internațional Los Angeles se află la 555,1 km distanță de Internațional San Francisco.

 • Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru zboruri din Aeroportul Internațional San Francisco - Aeroportul Internațional Los Angeles?

  Prețurile pentru zboruri din Aeroportul Internațional San Francisco - Aeroportul Internațional Los Angeles sunt permanent aduse la zi.

 • Care este vârsta minimă pentru a putea zbura din Aeroportul Internațional San Francisco - Aeroportul Internațional Los Angeles?

  Vârsta minimă la care un copil poate călători singur este de cinci ani, dar companiile aeriene care oferă acest serviciu pentru minorii neînsoțiți (UNMR) au propriile restricții de vârstă, precum reguli privind durata și orele de zbor sau escalele. Îți recomandăm să verifici informația cu compania aeriana de la care rezervi zborul din Aeroportul Internațional San Francisco - Aeroportul Internațional Los Angeles.

 • Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a zbura în Aeroportul Internațional Los Angeles?

  Actele necesare și asigurarea de sănătate pentru călătoria în Aeroportul Internațional Los Angeles pot varia în funcție de itinerar și de circumstanțele individuale. Ca regulă generală, ar fi bine să iei la tine și alte documente pe lângă pașaport (care trebuie să aibă o valabilitate de minim șase luni de la data sosirii în Aeroportul Internațional Los Angeles); de exemplu, buletinul sau carnetul de conducere. Îți recomandăm să ceri sfaturi companiei aeriene sau unei entități terțe de încredere, precum IATA.


De ce să folosești momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a găsi o ofertă de zbor din San Francisco în Los Angeles?

Găsirea de zboruri bune San Francisco - Los Angeles pe momondo este rapidă și simplă. Noi căutăm și îți afișăm numeroase opțiuni oferite de mai multe companii aeriene și de turism. Tu poți apoi folosi filtrele noastre pentru a găsi zborul în Los Angeles care ți se potrivește cel mai bine.

Pot să găsesc pe momondo zboruri din San Francisco în Los Angeles cu politici de rezervare flexibilă?

Da, momondo îți permite să filtrezi rezultatele zborurilor din San Francisco în Los Angeles pentru a ți se afișa doar acelea cu politică de rezervare flexibilă.

Cum poate momondo să mă ajute să găsesc zboruri din San Francisco în Los Angeles?

După ce ai realizat o căutare în formularul din pagină, momondo îți pune la dispoziție filtre și sfaturi utile. Îți putem afișa cele mai ieftine zile și ore de zbor și te putem ajuta să filtrezi rezultatele astfel încât să iei cea mai informată decizie atunci când rezervi zborul din San Francisco în Los Angeles.

Nu sunt pregătit să rezerv acum zborul din San Francisco în Los Angeles. Ar putea momondo să mă anunțe dacă se modifică prețul?

Dacă nu vrei neapărat să cumperi acum, ci doar cauți orientativ zboruri în Los Angeles, momondo îți oferă o funcționalitate foarte utilă, alerta de preț, care va urmări pentru tine ruta San Francisco - Los Angeles și te va anunța când se modifică tariful.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Los Angeles

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.