Zboruri ieftine din Praga către Munchen

1 adult
Economic
De unde?
În?
Jo 5/10
Jo 12/10

Informații despre zborurile din Praga către Munchen

Informații despre durata zborului, zboruri directe și aeroporturi pentru zborul din Praga către Munchen

Cel mai scurt timp de zbor

0h 55m

Zboruri directe

În fiecare zi
Cel mai rapid zbor din Praga către Munchen durează 0h 55m.
Zborurile directe pleacă în fiecare zi Praga către Munchen.

Cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion din Praga către Munchen

Nu căuta mai departe. Am parcurs noi toate căutările acestei rute pe momondo pentru a-ți oferi cea mai importantă informație și sfaturi despre cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion pentru călătoria ta

Care este cea mai ieftină lună pentru a zbura în Munchen?

Iunie. Cea mai ieftină perioada a anului pentru a zbura din Praga către Munchen este iunie. Cea mai scumpă este octombrie.

Cu cât timp înainte ar trebuie să rezerv zborul Praga - Munchen?

Cu 56 de zile zile înainte. Cea mai ieftină perioadă pentru a cumpăra un bilet de avion din Praga către Munchen este cu aproximativ 56 de zile înainte de plecare.

Câte zboruri operează, în medie, pe zi din Praga în Munchen?

Din septembrie 2023, 11 zboruri vor pleca din Praga către Munchen în fiecare zi. Cea mai frecventă oră de plecare pentru această rută este 07:00, cu 62% din zborurile zilnice decolând la prânz.

Câte zboruri pleacă, în medie, pe săptămână din Praga către Munchen?

Începând cu septembrie 2023, 79 zboruri decolează din Praga și aterizează în Munchen în fiecare săptămână. Cea mai frecventă zi de decolare a zborurilor care operează această rută este joi, cu 18% dintre zborurile săptămânale plecând atunci.

 • Ce distanță este între Praga Václav Havel Prague și Franz J Strauss Munchen cu avionul?

  Distanța în linie dreaptă dintre Praga Václav Havel Prague și Franz J Strauss Munchen este 299,5 km.

 • Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru zboruri din Aeroportul Praga Václav Havel Prague - Aeroportul Franz J Strauss Munchen?

  Astăzi au fost actualizate prețurile pentru zboruri din Aeroportul Praga Václav Havel Prague - Aeroportul Franz J Strauss Munchen.

 • Care este vârsta minimă pentru a putea zbura din Aeroportul Praga Václav Havel Prague - Aeroportul Franz J Strauss Munchen?

  Vârsta minimă la care un copil poate călători singur este de cinci ani, dar companiile aeriene care oferă acest serviciu pentru minorii neînsoțiți (UNMR) au propriile lor limite legate de vârstă. Durata, programul zborului și escalele sunt câțiva dintre factorii care pot influența limitele legate de vârstă. Îți recomandăm să verifici încă o dată cu compania aeriana de la care rezervi zborul din Aeroportul Praga Václav Havel Prague - Aeroportul Franz J Strauss Munchen.

 • Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a zbura în Aeroportul Franz J Strauss Munchen?

  Documentele de călătorie obligatorii și asigurarea de sănătate de care vei avea nevoie pentru a călători în Aeroportul Franz J Strauss Munchen pot diferi în funcție de itinerar și de situația personală. În mod normal, ar trebui să ai la îndemână mai multe documente, precum buletinul sau permisul de conducere, în plus față de pașaportul valabil cel puțin șase luni de la data la care ajungi în Aeroportul Franz J Strauss Munchen. Este întotdeauna o idee bună să ceri sfaturi companiei aeriene sau unei entități terțe de încredere, precum IATA.


De ce să folosești momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a găsi o ofertă de zbor din Praga în Munchen?

Atunci când ți se oferă numeroase opțiuni de la companii de turism și aeriene de renume, să găsești zborul potrivit din Praga în Munchen este cât se poate de simplu și rapid. Poți filtra apoi rutele pentru a vedea care este cea care ți se potrivește cel mai bine, și asta-i exact ceea ce face momondo. Te ajutăm să găsești zboruri în Munchen, economisindu-ți timp și bani.

Pot să găsesc pe momondo zboruri din Praga în Munchen cu politici de rezervare flexibilă?

Da, toate zborurile din Praga în Munchen de pe momondo pot fi comparate și filtrate în funcție de politicile disponibile, inclusiv referitoare la flexibilitatea rezervării.

Cum poate momondo să mă ajute să găsesc zboruri din Praga în Munchen?

momondo te ajută să găsești cele mai bune zboruri din Praga în Munchen punându-ți la dispoziție filtre care să selecteze doar zborurile corespunzătoare cerințelor tale. Astfel, poți filtra zboruri în funcție de numeroși factori, precum prețul, orele de decolare și de aterizare, aeroportul și compania aeriană.

Nu sunt pregătit să rezerv acum zborul din Praga în Munchen. Ar putea momondo să mă anunțe dacă se modifică prețul?

Da, momondo poate urmări prețurile zborurilor Praga - Munchen, trimițându-ți un mail când apar modificări. Realizează o căutare și configurează o alertă de preț pentru care nu îți vom cere decât adresa de e-mail.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Munchen

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.