Zboruri ieftine din Oslo către New York City

1 adult
Economic
De unde?
În?
Lu 2/10
Lu 9/10

Informații despre zborurile din Oslo către New York City

Informații despre durata zborului, zboruri directe și aeroporturi pentru zborul din Oslo către New York City

Cel mai scurt timp de zbor

7h 15m

Zboruri directe

În fiecare zi
Cel mai rapid zbor din Oslo către New York City durează 7h 15m.
Zborurile directe pleacă în fiecare zi Oslo către New York City.

Cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion din Oslo către New York City

Nu căuta mai departe. Am parcurs noi toate căutările acestei rute pe momondo pentru a-ți oferi cea mai importantă informație și sfaturi despre cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion pentru călătoria ta

Care este cea mai ieftină lună pentru a zbura în New York City?

Ianuarie. Cea mai ieftină perioada a anului pentru a zbura din Oslo către New York City este ianuarie. Cea mai scumpă este iulie.

Cu cât timp înainte ar trebuie să rezerv zborul Oslo - New York City?

Cu 60 de zile zile înainte. Cea mai ieftină perioadă pentru a cumpăra un bilet de avion din Oslo către New York City este cu aproximativ 60 de zile înainte de plecare.

Câte zboruri operează, în medie, pe zi din Oslo în New York City?

Începând cu septembrie 2023, vor opera 2 zboruri pe zi din Oslo către New York City. Cea mai populară oră de plecare pentru această rută este 10:00, cu 66% din zborurile zilnice decolând la prânz.

Câte zboruri pleacă, în medie, pe săptămână din Oslo către New York City?

Începând cu septembrie 2023, 17 zboruri decolează din Oslo și aterizează în New York City în fiecare săptămână. Cea mai frecventă zi de decolare a zborurilor care operează această rută este marți, cu 18% dintre zborurile săptămânale plecând atunci.

 • Ce distanță este între Oslo și New York City cu avionul?

  Distanța dintre Oslo și New York City este de aproximativ 5906,1 km.

 • Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru zboruri din Oslo - New York City?

  Astăzi au fost actualizate prețurile pentru zboruri din Oslo - New York City.

 • Care este vârsta minimă pentru a putea zbura din Oslo - New York City?

  Vârsta minimă la care un copil poate călători singur este de cinci ani, dar companiile aeriene care oferă acest serviciu pentru minorii neînsoțiți (UNMR) au propriile lor limite legate de vârstă. Durata, programul zborului și escalele sunt câțiva dintre factorii care pot influența limitele legate de vârstă. Îți recomandăm să verifici încă o dată cu compania aeriana de la care rezervi zborul din Oslo - New York City.

 • Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a zbura în New York City?

  Documentele de călătorie obligatorii și asigurarea de sănătate pentru călătoria în New York City pot varia în funcție de planurile de călătorie și de circumstanțele fiecăruia. În general, ar trebui să ai cu tine mai multe acte de identitate, precum buletinul sau carnetul de conducere, împreună cu pașaportul cu o valabilitate de cel puțin șase luni de la data sosirii. Îți recomandăm să te consulți cu compania aeriană sau cu o instituție terță precum IATA


De ce să folosești momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a găsi o ofertă de zbor din Oslo în New York City?

momondo pune la un loc toate opțiunile de zbor și te ajută să le filtrezi pentru a-l găsi pe cel mai bun din Oslo în New York City. momondo te ajută să economisești timp și, foarte probabil, bani în următoarea ta călătorie.

Pot să găsesc pe momondo zboruri din Oslo în New York City cu politici de rezervare flexibilă?

Da. momondo îți permite să selectezi și să evidențiezi zborurile din New York City în Oslo care să aibă această politică.

Cum poate momondo să mă ajute să găsesc zboruri din Oslo în New York City?

După ce ai în față toate opțiunile potențiale de zbor Oslo - New York City, momondo te ajută să le sortezi și filtrezi în funcție de preferințe precum compania aeriană, prețul, orele de zbor etc.

Nu sunt pregătit să rezerv acum zborul din Oslo în New York City. Ar putea momondo să mă anunțe dacă se modifică prețul?

Alerte de preț pentru zborurile din Oslo în New York City sunt rapid și ușor de configurat cu momondo. Trebuie doar să realizezi o căutare și să apeși pe pictograma alertei. Atât de simplu.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în New York City

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.