Zboruri ieftine din Munchen către Washington, D.C.

1 adult
Economic
De unde?
În?
Mi 27/9
Mi 4/10

Informații despre zborurile din Munchen către Washington, D.C.

Informații despre durata zborului, zboruri directe și aeroporturi pentru zborul din Munchen către Washington, D.C.

Cel mai scurt timp de zbor

8h 15m

Zboruri directe

În fiecare zi
Cel mai rapid zbor din Munchen către Washington, D.C. durează 8h 15m.
Zborurile directe pleacă în fiecare zi Munchen către Washington, D.C..

Cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion din Munchen către Washington, D.C.

Nu căuta mai departe. Am parcurs noi toate căutările acestei rute pe momondo pentru a-ți oferi cea mai importantă informație și sfaturi despre cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion pentru călătoria ta

Care este cea mai ieftină lună pentru a zbura în Washington, D.C.?

Februarie. Cea mai ieftină perioada a anului pentru a zbura din Munchen către Washington, D.C. este februarie. Cea mai scumpă este iulie.

Cu cât timp înainte ar trebuie să rezerv zborul Munchen - Washington, D.C.?

Cu 25 de zile zile înainte. Cea mai ieftină perioadă pentru a cumpăra un bilet de avion din Munchen către Washington, D.C. este cu aproximativ 25 de zile înainte de plecare.

Câte zboruri operează, în medie, pe zi din Munchen în Washington, D.C.?

Din septembrie 2023, 3 zboruri pleacă în fiecare săptămână din Munchen către Washington, D.C.. 11:00 este cel mai frecvent moment de plecare; 60% dintre zboruri decolând la prânz.

Câte zboruri pleacă, în medie, pe săptămână din Munchen către Washington, D.C.?

Începând cu septembrie 2023, sunt disponibile 21 zboruri pe săptămână din Munchen către Washington, D.C.. luni este cea mai frecventă zi a săptămânii pentru decolarea zborurilor. 14% dintre zboruri pleacă în această zi.

 • Ce distanță este între Franz J Strauss Munchen și Washington, D.C. cu avionul?

  Între Franz J Strauss Munchen și Washington, D.C. este o distanță de Washington, D.C..

 • Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru zboruri din Aeroportul Franz J Strauss Munchen - Washington, D.C.?

  Prețurile pentru zboruri din Aeroportul Franz J Strauss Munchen - Washington, D.C. sunt permanent aduse la zi.

 • Care este vârsta minimă pentru a putea zbura din Aeroportul Franz J Strauss Munchen - Washington, D.C.?

  Deși vârsta minimă la care un copil poate călători singur este de cinci ani, companiile aeriene care oferă acest serviciu pentru minorii neînsoțiți (UNMR) au propriile reguli, influențate de factori precum durata zborului, orele de zbor și escalele. Îți recomandăm să verifici informația cu compania aeriana de la care rezervi zborul din Aeroportul Franz J Strauss Munchen - Washington, D.C..

 • Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a zbura în Washington, D.C.?

  Documentele de călătorie obligatorii și asigurarea de sănătate pentru călătoria în Washington, D.C. pot varia în funcție de planurile de călătorie și de circumstanțele fiecăruia. În general, ar trebui să ai cu tine mai multe acte de identitate, precum buletinul sau carnetul de conducere, împreună cu pașaportul cu o valabilitate de cel puțin șase luni de la data sosirii. Îți recomandăm să te consulți cu compania aeriană sau cu o instituție terță precum IATA


De ce să folosești momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a găsi o ofertă de zbor din Munchen în Washington, D.C.?

Găsirea de zboruri bune Munchen - Washington, D.C. pe momondo este rapidă și simplă. Noi căutăm și îți afișăm numeroase opțiuni oferite de mai multe companii aeriene și de turism. Tu poți apoi folosi filtrele noastre pentru a găsi zborul în Washington, D.C. care ți se potrivește cel mai bine.

Pot să găsesc pe momondo zboruri din Munchen în Washington, D.C. cu politici de rezervare flexibilă?

momondo îți poate afișa doar zborurile Munchen - Washington, D.C. care au politici de rezervare flexibilă, punându-ți la dispoziție și alte filtre și funcționalități.

Cum poate momondo să mă ajute să găsesc zboruri din Munchen în Washington, D.C.?

După ce ai în față toate opțiunile potențiale de zbor Munchen - Washington, D.C., momondo te ajută să le sortezi și filtrezi în funcție de preferințe precum compania aeriană, prețul, orele de zbor etc.

Nu sunt pregătit să rezerv acum zborul din Munchen în Washington, D.C.. Ar putea momondo să mă anunțe dacă se modifică prețul?

Sigur. momondo urmărește prețurile zborurilor Munchen - Washington, D.C.. Tu nu ai nevoie decât de o adresă de e-mail validă, iar noi ne ocupăm de restul; atât de simplu și rapid.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Washington, D.C.

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.