Zboruri ieftine din Miami către Washington, D.C.

1 adult
Economic
De unde?
În?
Vi 6/10
Vi 13/10

Informații despre zborurile din Miami către Washington, D.C.

Informații despre durata zborului, zboruri directe și aeroporturi pentru zborul din Miami către Washington, D.C.

Cel mai scurt timp de zbor

2h 29m

Zboruri directe

În fiecare zi
Cel mai rapid zbor din Miami către Washington, D.C. durează 2h 29m.
Zborurile directe pleacă în fiecare zi Miami către Washington, D.C..

Cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion din Miami către Washington, D.C.

Nu căuta mai departe. Am parcurs noi toate căutările acestei rute pe momondo pentru a-ți oferi cea mai importantă informație și sfaturi despre cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion pentru călătoria ta

Care este cea mai ieftină lună pentru a zbura în Washington, D.C.?

Septembrie. Cea mai ieftină perioada a anului pentru a zbura din Miami către Washington, D.C. este septembrie. Cea mai scumpă este aprilie.

Cu cât timp înainte ar trebuie să rezerv zborul Miami - Washington, D.C.?

Cu 44 de zile zile înainte. Cea mai ieftină perioadă pentru a cumpăra un bilet de avion din Miami către Washington, D.C. este cu aproximativ 44 de zile înainte de plecare.

Câte zboruri operează, în medie, pe zi din Miami în Washington, D.C.?

Din octombrie 2023, 17 zboruri operează săptămânal cu plecare din Miami către Washington, D.C.. Cea mai populară oră de plecare pentru această rută este 20:00, cu 39% din zborurile zilnice decolând seara.

Câte zboruri pleacă, în medie, pe săptămână din Miami către Washington, D.C.?

Începând cu octombrie 2023, sunt disponibile 119 zboruri pe săptămână din Miami către Washington, D.C.. Vineri este cea mai frecventă zi a săptămânii pentru decolarea zborurilor. 17% dintre zboruri pleacă în această zi.

 • Ce distanță este între Miami și Washington, D.C. cu avionul?

  Miami și Washington, D.C. se află la 1488,9 km distanță.

 • Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru zboruri din Aeroportul Miami - Washington, D.C.?

  Prețurile pentru zboruri din Aeroportul Miami - Washington, D.C. sunt actualizate de la o zi la alta.

 • Care este vârsta minimă pentru a putea zbura din Aeroportul Miami - Washington, D.C.?

  Deși vârsta minimă la care un copil poate călători singur este de cinci ani, companiile aeriene care oferă acest serviciu pentru minorii neînsoțiți (UNMR) au propriile reguli, influențate de factori precum durata zborului, orele de zbor și escalele. Îți recomandăm să verifici informația cu compania aeriana de la care rezervi zborul din Aeroportul Miami - Washington, D.C..

 • Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a zbura în Washington, D.C.?

  Documentele de călătorie obligatorii și asigurarea de sănătate pentru călătoria în Washington, D.C. pot varia în funcție de itinerar și de situația personală. Ca regulă generală, plănuiește să ai cu tine mai multe acte de identitate, precum buletinul sau permisul de conducere, împreună cu un pașaport valid timp de șase luni după data de sosire în Washington, D.C.. Recomandăm întotdeauna să te consulți cu compania aeriană sau cu o instituție terță precum IATA.


De ce să folosești momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a găsi o ofertă de zbor din Miami în Washington, D.C.?

Pentru a găsi zborul care răspunde cel mai bine nevoilor tale, momondo reunește numeroase rute de la diferite companii aeriene și agenții de turism. Tu te poți folosi apoi de sfaturile noastre și de filtrele pe care le punem la dispoziție pentru a găsi cel mai bun zbor din Miami în Washington, D.C..

Pot să găsesc pe momondo zboruri din Miami în Washington, D.C. cu politici de rezervare flexibilă?

momondo îți poate afișa doar zborurile Miami - Washington, D.C. care au politici de rezervare flexibilă, punându-ți la dispoziție și alte filtre și funcționalități.

Cum poate momondo să mă ajute să găsesc zboruri din Miami în Washington, D.C.?

După ce ai în față toate opțiunile potențiale de zbor Miami - Washington, D.C., momondo te ajută să le sortezi și filtrezi în funcție de preferințe precum compania aeriană, prețul, orele de zbor etc.

Nu sunt pregătit să rezerv acum zborul din Miami în Washington, D.C.. Ar putea momondo să mă anunțe dacă se modifică prețul?

Dacă nu ești pregătit să rezervi zborul din Miami în Washington, D.C. acum, citește sfaturile noastre de mai sus (foarte posibil să găsești informații utile) sau configurează-ți o alertă de preț în urma căreia momondo te va anunța în legătură cu orice schimbare de tarif.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Washington, D.C.

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.