Zboruri ieftine din Havana către Miami

1 adult
Economic
De unde?
În?
Du 1/10
Du 8/10

Informații despre zborurile din Havana către Miami

Informații despre durata zborului, zboruri directe și aeroporturi pentru zborul din Havana către Miami

Cel mai scurt timp de zbor

1h 03m

Zboruri directe

În fiecare zi
Cel mai rapid zbor din Havana către Miami durează 1h 03m.
Zborurile directe pleacă în fiecare zi Havana către Miami.

Cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion din Havana către Miami

Nu căuta mai departe. Am parcurs noi toate căutările acestei rute pe momondo pentru a-ți oferi cea mai importantă informație și sfaturi despre cum să găsești cel mai ieftin bilet de avion pentru călătoria ta

Câte zboruri operează, în medie, pe zi din Havana în Miami?

Din septembrie 2023, 7 zboruri operează săptămânal cu plecare din Havana către Miami. Cea mai populară oră de plecare pentru această rută este 10:00, cu 42% din zborurile zilnice decolând după-amiaza.

Câte zboruri pleacă, în medie, pe săptămână din Havana către Miami?

Începând cu septembrie 2023, 54 zboruri operează săptămânal din Havana către Miami. Cea mai populară zi de plecare pentru această rută este luni, cu 15% dintre zboruri săptămânale decolând în această zi.

 • Ce distanță este între Havana Jose Marti Intl și Miami cu avionul?

  Un zbor din Havana Jose Marti Intl în Miami traversează aproximativ 367,4 km.

 • Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru zboruri din Aeroportul Havana Jose Marti Intl - Aeroportul Miami?

  Prețurile pentru zboruri din Aeroportul Havana Jose Marti Intl - Aeroportul Miami sunt permanent aduse la zi.

 • Care este vârsta minimă pentru a putea zbura din Aeroportul Havana Jose Marti Intl - Aeroportul Miami?

  Vârsta minimă la care un copil poate călători singur este de cinci ani, dar companiile aeriene care oferă acest serviciu pentru minorii neînsoțiți (UNMR) au propriile restricții legate, de exemplu, de durata zborului, orele de zbor sau de escale. Recomandăm întotdeauna să verifici informația cu compania cu care rezervi zborul din Aeroportul Havana Jose Marti Intl - Aeroportul Miami.

 • Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a zbura în Aeroportul Miami?

  Documentele de călătorie obligatorii și asigurarea de sănătate pentru călătoria în Aeroportul Miami pot varia în funcție de planurile de călătorie și de circumstanțele fiecăruia. În general, ar trebui să ai cu tine mai multe acte de identitate, precum buletinul sau carnetul de conducere, împreună cu pașaportul cu o valabilitate de cel puțin șase luni de la data sosirii. Îți recomandăm să te consulți cu compania aeriană sau cu o instituție terță precum IATA


De ce să folosești momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a găsi o ofertă de zbor din Havana în Miami?

Te ajutăm să găsești cele mai bune zboruri care corespund nevoilor tale. momondo compară prețurile a sute de companii aeriene și agenții de turism și te ajută să le filtrezi, pentru a-l rezerva pe cel mai bun din Havana în Miami.

Pot să găsesc pe momondo zboruri din Havana în Miami cu politici de rezervare flexibilă?

Da, momondo îți permite să filtrezi rezultatele zborurilor din Havana în Miami pentru a ți se afișa doar acelea cu politică de rezervare flexibilă.

Cum poate momondo să mă ajute să găsesc zboruri din Havana în Miami?

momondo pune la dispoziție mai multe filtre pentru a te ajuta să găsești cel mai bun zbor din Havana în Havana. Poți filtra în funcție de preț, companie aeriană, aeroporturi, cabină, avion, metoda de plată, număr de escale și multe altele.

Nu sunt pregătit să rezerv acum zborul din Havana în Miami. Ar putea momondo să mă anunțe dacă se modifică prețul?

Sigur. momondo urmărește prețurile zborurilor Havana - Miami. Tu nu ai nevoie decât de o adresă de e-mail validă, iar noi ne ocupăm de restul; atât de simplu și rapid.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Miami

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.