Mașini de închiriat keddy by Europcar în Sankt Petersburg

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu keddy by Europcar în Sankt Petersburg

Sankt Petersburg, SPE, Rusia
26 mai — 2 iun
Returnare în același loc
Sankt Petersburg, SPE, Rusia
Jo 26/5
Amiază
Jo 2/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Sankt Petersburg în keddy by Europcar

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto keddy by Europcar din Sankt Petersburg, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
6 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu keddy by Europcar în Sankt Petersburg

keddy by Europcar vrea să se asigure că personalul și clienții lor din Sankt Petersburg se simt în siguranță în timpul pandemiei de COVID-19. De aceea, agenția a adoptat proceduri stricte de curățire profundă în toate sucursalele ei din Sankt Petersburg. Aceste măsuri de siguranță includ dezinfectarea suprafețelor atinse frecvent, precum mânerele, volanele și consola centrală.

keddy by Europcar are 1 sucursală în Aeroportul Sankt Petersburg Pulkovo. Vei găsi agenția keddy by Europcar la adresa Pulkovo International Apt Term 1- 41A, Pulkovskoe Shosse.

keddy by Europcar are în Sankt Petersburg 7 sucursale de închirieri auto. Conform utilizatorilor noștri, cea mai populară dintre acestea este cea aflată la adresa Pulkovo International Apt Term 1- 41A, Pulkovskoe Shosse. 49% dintre cei care au închiriat o mașină de la keddy by Europcar în Sankt Petersburg în ultimul an, au închiriat-o de la această sucursală.