Mașini de închiriat Win Rent în Roma

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Win Rent în Roma

Roma, Italia
24 mai — 31 mai
Returnare în același loc
Roma, Italia
Ma 24/5
Amiază
Ma 31/5
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Roma în Win Rent

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Win Rent din Roma, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
12 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Win Rent în Roma

Win Rent vrea să se asigure că personalul și clienții lor din Roma se simt în siguranță în timpul pandemiei de COVID-19. De aceea, agenția a adoptat proceduri stricte de curățire profundă în toate sucursalele ei din Roma. Aceste măsuri de siguranță includ dezinfectarea suprafețelor atinse frecvent, precum mânerele, volanele și consola centrală.

Există 1 sucursală în Aeroportul Roma Leonardo da Vinci. Adresa biroului de închirieri auto Win Rent este Rome Fiumicino airport.

Conform datelor noastre, vehiculele de tip Mini sunt cele mai populare tipuri de mașină pentru cei care închiriază de la Roma, în luna iunie. Conform prețurilor agenției Win Rent din luna iunie a anului trecut, te poți aștepta la un preț mediu de 32 €/zi pentru închirierea unei vehicul tip Mini. Pentru luna iunie, utilizatorii noștri au găsit și prețuri de doar 29 €/zi, ceea ce înseamnă că ai putea găsi și tu prețuri similare pe momondo anul acesta.