Mașini de închiriat Thrifty în Managua

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Thrifty în Managua

Managua, Nicaragua
29 mai — 5 iun
Returnare în același loc
Managua, Nicaragua
Du 29/5
Amiază
Du 5/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Managua în Thrifty

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Thrifty din Managua, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
4 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,6

Confort

5,9

Evaluare Generală

5,9

Preluare/Returnare

5,9

Valoare

5,9

Informații despre mașini de închiriat cu Thrifty în Managua

Pentru a se asigura că te simți confortabil atunci când închiriezi o mașină cu Thrifty în Managua în timpul pandemiei de COVID-19, compania și-a luat precauții suplimentare, precum metode de curățire în profunzime a vehiculelor și a birourilor de închiriere. Thrifty a mai introdus perioada aceasta și politicile de mai jos, ca măsuri preventive adiționale:
• Curățire profundă în autobuzele de transfer

Da, există 1 centru de închirieri auto Thrifty în Aeroportul Managua Augusto C Sandino (Managua Intl Ap).

Thrifty oferă anulare gratuită pentru închirierea mașinilor în Managua. Reține că ar putea exista totuși o taxă pentru anulările făcute în ultimul moment. Dacă vrei să afli mai multe despre politicile de anulare Thrifty, fă clic aici pentru a vedea o listă a numerelor de telefon (sub fila Sucursale).

Thrifty are în Managua 4 sucursale de închirieri auto. Conform utilizatorilor noștri, cea mai populară dintre acestea este cea aflată la adresa Managua Intl Ap. 39% dintre cei care au închiriat o mașină de la Thrifty în Managua în ultimul an, au închiriat-o de la această sucursală.