Mașini de închiriat Sixt în Toulouse

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Sixt în Toulouse

Toulouse, Haute-Garonne, Franţa
3 oct — 10 oct
Returnare în același loc
Toulouse, Haute-Garonne, Franţa
Ma 3/10
Amiază
Ma 10/10
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Toulouse în Sixt

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Sixt din Toulouse, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.

Sixt

3 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,3

Confort

7,1

Evaluare Generală

6,4

Preluare/Returnare

6,2

Valoare

5,9

Informații despre mașini de închiriat cu Sixt în Toulouse

Are Sixt o sucursală în Aeroportul Toulouse Blagnac?

Da, Sixt are 1 sucursală în Aeroportul Toulouse Blagnac, a cărei adresă este Hall C Arrivées.

Care este cea mai populară mașină de închiriat de la Sixt în Toulouse, în luna octombrie?

Conform datelor noastre, vehiculele de tip Mini sunt cele mai populare tipuri de mașină pentru cei care închiriază de la Sixt, în timp ce vizitează Toulouse în luna octombrie. Conform prețurilor agenției Sixt din luna octombrie a anului trecut, te poți aștepta la un preț mediu de 77 €/zi pentru închirierea unei vehicul tip Mini. Pentru luna octombrie, utilizatorii noștri au găsit și prețuri de doar 77 €/zi, ceea ce înseamnă că ai putea găsi și tu prețuri similare pe momondo anul acesta.

Câte sucursale de închirieri auto are Sixt în Toulouse?

În Toulouse, Sixt are 3 sucursale. 174 Avenue des Etats-Unis este adresa celei mai populare dintre acestea (conform datelor oferite de utilizatori). În ultimele 12 luni, 69% dintre cei care au rezervat o mașină în Toulouse de la Sixt, pe momondo, au mers la 174 Avenue des Etats-Unis.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Toulouse?

Prețurile pentru mașini în Toulouse sunt actualizate zilnic.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Toulouse?

Începând cu septembrie 2023, ai la dispoziție 55 de operatori pentru mașini în Toulouse..

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Toulouse?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Toulouse. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Toulouse?

Pentru a închiria o mașină în Toulouse, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere auto cu care efectuezi rezervarea.


Mașini de la Sixt în alte orașe din Franţa


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Toulouse

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.