Mașini de închiriat Sixt în Roma

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Sixt în Roma

Roma, Italia
19 mai — 26 mai
Returnare în același loc
Roma, Italia
Jo 19/5
Amiază
Jo 26/5
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Roma în Sixt

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Sixt din Roma, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
6 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,4

Confort

7,1

Evaluare Generală

6,2

Preluare/Returnare

6,4

Valoare

6,0

Informații despre mașini de închiriat cu Sixt în Roma

Sixt vrea să se asigure că personalul și clienții lor din Roma se simt în siguranță în timpul pandemiei de COVID-19. De aceea, agenția a adoptat proceduri stricte de curățire profundă în toate sucursalele ei din Roma. Aceste măsuri de siguranță includ dezinfectarea suprafețelor atinse frecvent, precum mânerele, volanele și consola centrală.

Da. Sixt are 1 sucursală în Aeroportul Roma Leonardo da Vinci, care se află la Sala Autonoleggi.

În iunie, utilizatorii noștri care au închiriat o mașină de la Sixt în Roma au preferat o/un Intermediar. Dacă te interesează să rezervi un astfel de vehicul în această lună, așteaptă-te la un preț mediu de 40 €/zi și la unul minim de 36 €/zi. Ține minte că prețurile pot fluctua în funcție de timpul cu care rezervi în avans și de modelul de mașină pe care îl alegi.

Dacă vrei să economisești bani atunci când închiriezi o mașină de la Sixt, atunci închiriază un vehicul Intermediar, cel mai ieftin tip din Roma. Închirierea unei mașini Intermediar cu Sixt costă, în medie, 40 € pe zi, ceea ce este cu 17% mai ieftin decât cea mai scumpă mașină. Anul trecut, 38% dintre utilizatorii noștri au optat pentru închirerea unei mașini Intermediar (de la Sixt), economisind astfel bani în călătoria lor în Roma.

Sala Autonoleggi este cea mai populară sucursală a agenției Sixt dintre toate cele 6 locations pe care le are în Roma. Conform datelor oferite de căutările utilizatorilor noștri în ultimele 12 luni, 44% dintre cei care au ales să își închirieze mașină cu Sixt, au făcut-o din această sucursală în Sala Autonoleggi.