Mașini de închiriat Rentmotors în Sankt Petersburg

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Rentmotors în Sankt Petersburg

Sankt Petersburg, SPE, Rusia
31 mai — 7 iun
Returnare în același loc
Sankt Petersburg, SPE, Rusia
Ma 31/5
Amiază
Ma 7/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Sankt Petersburg în Rentmotors

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Rentmotors din Sankt Petersburg, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
5 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Rentmotors în Sankt Petersburg

Rentmotors vrea să se asigure că personalul și clienții lor din Sankt Petersburg se simt în siguranță în timpul pandemiei de COVID-19. De aceea, agenția a adoptat proceduri stricte de curățire profundă în toate sucursalele ei din Sankt Petersburg. Aceste măsuri de siguranță includ dezinfectarea suprafețelor atinse frecvent, precum mânerele, volanele și consola centrală.

Există 1 sucursală în Aeroportul Sankt Petersburg Pulkovo. Adresa biroului de închirieri auto Rentmotors este Pulkovskoe Shosse.

În iunie, utilizatorii noștri care au închiriat o mașină de la Rentmotors în Sankt Petersburg au preferat o/un SUV. Dacă te interesează să rezervi un astfel de vehicul în această lună, așteaptă-te la un preț mediu de 30 €/zi și la unul minim de 30 €/zi. Ține minte că prețurile pot fluctua în funcție de timpul cu care rezervi în avans și de modelul de mașină pe care îl alegi.

Rentmotors are 5 sucursale în Sankt Petersburg. Pulkovskoe Shosse este adresa celei mai populare dintre acestea (conform datelor oferite de utilizatori). În ultimele 12 luni, 53% dintre cei care au rezervat o mașină în Sankt Petersburg de la Rentmotors, pe momondo, au mers la: Pulkovskoe Shosse.