Mașini de închiriat Panek în Varșovia

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Panek în Varșovia

Varșovia, Polonia
27 mai — 3 iun
Returnare în același loc
Varșovia, Polonia
Vi 27/5
Amiază
Vi 3/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Varșovia în Panek

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Panek din Varșovia, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
8 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Panek în Varșovia

Panek vrea să se asigure că personalul și clienții lor din Varșovia se simt în siguranță în timpul pandemiei de COVID-19. De aceea, agenția a adoptat proceduri stricte de curățire profundă în toate sucursalele ei din Varșovia. Aceste măsuri de siguranță includ dezinfectarea suprafețelor atinse frecvent, precum mânerele, volanele și consola centrală.

Momentan, Panek are 1 sucursală în Aeroportul Varsovia F.Chopin:
Chopin Airport.

Dacă ai nevoie să închiriezi o mașină în Varșovia, în luna iunie, îți recomandăm să alegi un vehicul tip Intermediar, oferit de Panek. Atunci când închirieri mașini tip Intermediar în iunie, te poți aștepta la un preț mediu de 72 € pe zi și la unul minim de 72 €. Să ai în vedere faptul că există și alte tipuri de mașini de închiriat de la Panek, dar Intermediar este cea mai popoulară în rândul utilizatorilor noștri, în această perioadă a anului.

Panek are în Varșovia 8 sucursale de închirieri auto. Conform utilizatorilor noștri, cea mai populară dintre acestea este cea aflată la adresa Chopin Airport. 78% dintre cei care au închiriat o mașină de la Panek în Varșovia în ultimul an, au închiriat-o de la această sucursală.


Mașini de închiriat de la alte agenții din Varșovia

Nu găsești ceea ce căuți la cei de la Panek? Compară oferte de închirieri auto de la alte companii din Varșovia