Mașini de închiriat National în San José del Cabo

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu National în San José del Cabo

San José del Cabo, BS, Mexic
2 iun — 9 iun
Returnare în același loc
San José del Cabo, BS, Mexic
Jo 2/6
Amiază
Jo 9/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale San José del Cabo în National

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto National din San José del Cabo, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
7 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,1

Confort

5,5

Evaluare Generală

5,7

Preluare/Returnare

6,7

Valoare

5,7

Informații despre mașini de închiriat cu National în San José del Cabo

National și-au intensificat metodele de curățire în sucursalele din San José del Cabo pentru a preveni răspândirea COVID-19 în rândul clienților și a personalului. Aceste eforturi includ dezinfectarea interioarelor vehiculelor (volan și bord), exterioarelor (mânere și chei) și a altor suprafețe atinse frecvent. De asemenea, National are următoarele politici suplimentare de sănătate și siguranță:
• Număr limitat de pasageri în autobuzele de transfer
• Curățire profundă în autobuzele de transfer
• Promisiunea de curățare completă
• Instruire exhaustivă a personalului

Există 1 sucursală în Aeroportul San José del Cabo Los Cabos. Adresa biroului de închirieri auto National este Ctra Transpeninsularramal 43.5.

National oferă anulare gratuită pentru închirierea mașinilor în San José del Cabo. Reține că ar putea exista totuși o taxă pentru anulările făcute în ultimul moment. Dacă vrei să afli mai multe despre politicile de anulare National, fă clic aici pentru a vedea o listă a numerelor de telefon (sub fila Sucursale).

National operează momentan în 7 sucursale în San José del Cabo. Cea mai populară dintre acestea se află la adresa: Ctra Transpeninsularramal 43.5. În ultimele 12 luni, 71% dintre utilizatorii care au căutat oferte auto cu National în San José del Cabo, și-au închiriat mașina din această sucursală.