Mașini de închiriat National în Puerto Plata

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu National în Puerto Plata

Puerto Plata, Republica Dominicană
1 iun — 8 iun
Returnare în același loc
Puerto Plata, Republica Dominicană
Mi 1/6
Amiază
Mi 8/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Puerto Plata în National

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto National din Puerto Plata, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
4 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu National în Puerto Plata

National și-au intensificat metodele de curățire în sucursalele din Puerto Plata pentru a preveni răspândirea COVID-19 în rândul clienților și a personalului. Aceste eforturi includ dezinfectarea interioarelor vehiculelor (volan și bord), exterioarelor (mânere și chei) și a altor suprafețe atinse frecvent. De asemenea, National are următoarele politici suplimentare de sănătate și siguranță:
• Număr limitat de pasageri în autobuzele de transfer
• Curățire profundă în autobuzele de transfer
• Promisiunea de curățare completă
• Instruire exhaustivă a personalului

National are 1 sucursală în Aeroportul Puerto Plata La Union. Vei găsi agenția National la adresa Puerto Plata Intl Airport.

Da, îți poți anula rezervarea auto cu National, din Puerto Plata, fără costuri. Totuși, anularea făcută exact înainte de data programată pentru preluarea mașinii ar putea avea o taxă. Pentru întrebări privind politica precisă de anulare, sună agenția National. Găsești o listă cu numerele lor de telefon în fila Sucursale, dacă faci clic aici.

National deține 4 sucursale de închirieri auto în Puerto Plata. Cea aflată la adresa Puerto Plata Intl Airport este cea mai populară în rândul utilizatorilor noștri. În ultimele 12 luni, 65% dintre utilizatorii noștri, care au închiriat o mașină de la National în Puerto Plata, au ales această sucursală.