Mașini de închiriat Localiza în Cúcuta

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Localiza în Cúcuta

Cúcuta, Columbia
11 oct — 18 oct
Returnare în același loc
Cúcuta, Columbia
Mi 11/10
Amiază
Mi 18/10
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Cúcuta în Localiza

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Localiza din Cúcuta, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.

Localiza

6 sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Localiza în Cúcuta

Are Localiza o sucursală în Aeroportul Cúcuta Camilo Dazo?

Da. Localiza are 1 sucursală în Aeroportul Cúcuta Camilo Dazo, care se află la Aeropuerto Int. Camilo Daza , Salida Nacional.

Câte sucursale de închirieri auto are Localiza în Cúcuta?

În Cúcuta, Localiza are 5 sucursale. Aeropuerto Int. Camilo Daza , Salida Nacional este adresa celei mai populare dintre acestea (conform datelor oferite de utilizatori). În ultimele 12 luni, 95% dintre cei care au rezervat o mașină în Cúcuta de la Localiza, pe momondo, au mers la Aeropuerto Int. Camilo Daza , Salida Nacional.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Cúcuta?

Prices for mașini in Cúcuta refresh daily.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Cúcuta?

Începând cu octombrie 2023, ai la dispoziție 17 operatori pentru mașini în Cúcuta..

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Cúcuta?

În diferite țări, inclusiv în Cúcuta, vârsta minimă pentru șoferi variază. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Cúcuta?

Pentru a închiria o mașină în Cúcuta, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi și dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere auto cu care efectuezi rezervarea.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Cúcuta

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.

Economisește bani când rezervi mașini pe momondo
Rezervă cu încredere
Noi compară mașini de închiriat din 70.000 de sucursale, ajutându-te să faci o alegere rapidă și simplă.
Eco-responsabil
Alege dintr-o gamă largă de vehicule, inclusiv opțiuni electrice sau hibrid, pentru a te asigura că faci o călătorie eco-friendly.
Fără costuri ascunse
Toate prețurile afișate reprezintă prețul final, fără costuri sau taxe ascunse; poți avea încredere în prețul pe care îl vezi.