Mașini de închiriat Leasys Rent în Roma

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Leasys Rent în Roma

Roma, Italia
26 mai — 2 iun
Returnare în același loc
Roma, Italia
Jo 26/5
Amiază
Jo 2/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Roma în Leasys Rent

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Leasys Rent din Roma, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
16 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Leasys Rent în Roma

Leasys Rent vrea să se asigure că personalul și clienții lor din Roma se simt în siguranță în timpul pandemiei de COVID-19. De aceea, agenția a adoptat proceduri stricte de curățire profundă în toate sucursalele ei din Roma. Aceste măsuri de siguranță includ dezinfectarea suprafețelor atinse frecvent, precum mânerele, volanele și consola centrală.

Există 1 sucursală în Aeroportul Roma Leonardo da Vinci. Adresa biroului de închirieri auto Leasys Rent este Rome Fiumicino airport.

Dacă ai nevoie să închiriezi o mașină în Roma, în luna iunie, îți recomandăm să alegi un vehicul tip Economy, oferit de Leasys Rent. Atunci când închirieri mașini tip Economy în iunie, te poți aștepta la un preț mediu de 32 € pe zi și la unul minim de 21 €. Să ai în vedere faptul că există și alte tipuri de mașini de închiriat de la Leasys Rent, dar Economy este cea mai popoulară în rândul utilizatorilor noștri, în această perioadă a anului.

Leasys Rent operează momentan în 16 sucursale în Roma. Cea mai populară dintre acestea se află la adresa: Rome Fiumicino airport. În ultimele 12 luni, 56% dintre utilizatorii care au căutat oferte auto cu Leasys Rent în Roma, și-au închiriat mașina din această sucursală.