Mașini de închiriat JoyRent în Roma

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu JoyRent în Roma

Roma, Italia
31 mai — 7 iun
Returnare în același loc
Roma, Italia
Ma 31/5
Amiază
Ma 7/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte la mașini de închiriat cu JoyRent în Roma, Lazio

Găsește-ți mașina perfectă de închiriat cu momondo

Mașini Mică

4 € - 17 €

Toate tipurile de mașini

4 € - 17 €

Cea mai bună perioadă pentru a închiria o mașină Mică de la JoyRent în Roma, Lazio este noiembrie, când prețul mediu este de 4 € pe zi. Acesta este un preț cu 66% mai ieftin decât media anuală de 12 €, percepută de JoyRent pentru o mașină Mică în Roma. În vreme ce noiembrie este cea mai ieftină lună pentru o astfel de închiriere auto, ianuarie este cea mai scumpă. Ai putea, totuși, să găsești oferte bune chiar și în ianuarie, în funcție de ziua în care rezervi.


Sucursale Roma în JoyRent

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto JoyRent din Roma, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
6 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu JoyRent în Roma

JoyRent vrea să se asigure că personalul și clienții lor din Roma se simt în siguranță în timpul pandemiei de COVID-19. De aceea, agenția a adoptat proceduri stricte de curățire profundă în toate sucursalele ei din Roma. Aceste măsuri de siguranță includ dezinfectarea suprafețelor atinse frecvent, precum mânerele, volanele și consola centrală.

Închirierea unei mașini de la JoyRent în Roma, în luna iunie, te va costa, în medie, 13 € pe zi. Totuși, utilizatorii noștri au găsit prețuri începând de la 7 € pe zi. Dacă ai nevoie să închiriezi o mașină cu JoyRent timp de o săptămână în iunie, în Roma, așteaptă-te la un preț de aproximativ 88 € . Aceste prețuri se bazează pe cele de anul trecut, dar este foarte probabil ca și anul acesta să găsești oferte asemănătoare pe momondo.

Nu, JoyRent nu are momentan nicio sucursală în Aeroportul Roma Leonardo da Vinci. Însă, cel mai probabil, există în aeroport alte agenții de închirieri auto din care să alegi.

Conform datelor noastre, vehiculele de tip Economy sunt cele mai populare tipuri de mașină pentru cei care închiriază de la Roma, în luna iunie. Conform prețurilor agenției JoyRent din luna iunie a anului trecut, te poți aștepta la un preț mediu de 14 €/zi pentru închirierea unei vehicul tip Economy. Pentru luna iunie, utilizatorii noștri au găsit și prețuri de doar 13 €/zi, ceea ce înseamnă că ai putea găsi și tu prețuri similare pe momondo anul acesta.

Pentru un preț mediu de 14 € pe zi, o mașină de tip Mini este cea mai ieftină opțiune oferită de agenția JoyRent în Roma. În ultimele 12 luni, 50% dintre utilizatorii noștri, care au închiriat o mașină în Roma de la JoyRent, au optat pentru Mini, tocmai pentru a economisi bani. Ar mai trebui să știi că 14 € pe zi (pentru Mini) este cu 31% mai ieftin decât costul mediu al celei mai scumpe mașini oferite de JoyRent, ceea ce înseamnă că economisești oricum bani alegând cea mai ieftină opțiune.


Mașini de închiriat de la alte agenții din Roma

Nu găsești ceea ce căuți la cei de la JoyRent? Compară oferte de închirieri auto de la alte companii din Roma