Mașini de închiriat Hertz în Saitama

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Hertz în Saitama

Saitama, Japonia
23 mai — 30 mai
Returnare în același loc
Saitama, Japonia
Lu 23/5
Amiază
Lu 30/5
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Saitama în Hertz

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Hertz din Saitama, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
4 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Hertz în Saitama

Fiecare sucursală Hertz din Saitama aplică proceduri de curățire în profunzime în timpul pandemiei de COVID-19 pentru a garanta siguranța clienților și personalului. Aceste precauții suplimentare includ dezinfectarea zonelor atinse frecvent, precum interiorul și exteriorul mașinilor de închirieri, și a spațiilor de preluare și predare a vehiculelor. Hertz a introdus și alte precauții în plus, printre care:
• Fiecărui vehicul i se atașează sigla „Gold Standard Clean” de închiriat după curățire
• Instruire exhaustivă a personalului

Hertz oferă anulare gratuită pentru închirierea mașinilor în Saitama. Reține că ar putea exista totuși o taxă pentru anulările făcute în ultimul moment. Dacă vrei să afli mai multe despre politicile de anulare Hertz, fă clic aici pentru a vedea o listă a numerelor de telefon (sub fila Sucursale).

Hertz are 4 sucursale de închirieri auto în Saitama. Conform datelor noastre, cea aflată la 19-1 Higashi-takasagocho este cea mai populară. În ultimele 12 luni, 33% dintre utilizatorii care au căutat să închirieze o mașină de la Hertz în Saitama au ales să o închirieze pe cea aflată la 19-1 Higashi-takasagocho.