Mașini de închiriat Hertz în Mobile

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Hertz în Mobile

Mobile, AL, Statele Unite
2 iun — 9 iun
Returnare în același loc
Mobile, AL, Statele Unite
Jo 2/6
Amiază
Jo 9/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Mobile în Hertz

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Hertz din Mobile, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
5 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

5,8

Confort

6,1

Evaluare Generală

5,3

Preluare/Returnare

6,0

Valoare

5,4

Informații despre mașini de închiriat cu Hertz în Mobile

Toate sucursalele de închirieri auto Hertz din Mobile iau măsuri în plus pentru a garanta siguranța clienților în timpul pandemiei de COVID-19. Măsurile de sănătate și siguranță suplimentare includ metodele de curățire în profunzime ale mașinilor și a zonelor de închiriere propriu-zise, precum și următoarele politici:
• Fiecărui vehicul i se atașează sigla „Gold Standard Clean” de închiriat după curățire
• Instruire exhaustivă a personalului

Nu, Hertz nu are momentan nicio sucursală în Aeroportul Mobile Downtown. Însă, cel mai probabil, există în aeroport alte agenții de închirieri auto din care să alegi.

Da, în Mobile, Hertz oferă anulare gratuită la mașinile de închiriat. Totuși, îți recomandăm întotdeauna să apelezi Hertz dacă vrei să faci o anulare în ultimul moment, întrucât acestea împlică uneori taxe. Poți găsi o listă cu numerele de telefon ale agenției Hertz aici, sub fila Sucursale.

Hertz are 5 sucursale de închirieri auto în Mobile. Conform datelor noastre, cea aflată la 8400 Airport Blvd. este cea mai populară. În ultimele 12 luni, 71% dintre utilizatorii care au căutat să închirieze o mașină de la Hertz în Mobile au ales să o închirieze pe cea aflată la 8400 Airport Blvd..


Mașini de la Hertz în alte orașe din Statele Unite