Mașini de închiriat Hertz în Kaohsiung

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Hertz în Kaohsiung

Kaohsiung, Taiwan
24 mai — 31 mai
Returnare în același loc
Kaohsiung, Taiwan
Ma 24/5
Amiază
Ma 31/5
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Kaohsiung în Hertz

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Hertz din Kaohsiung, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
4 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Hertz în Kaohsiung

Hertz și-au intensificat metodele de curățire în sucursalele din Kaohsiung pentru a preveni răspândirea COVID-19 în rândul clienților și a personalului. Aceste eforturi includ dezinfectarea interioarelor vehiculelor (volan și bord), exterioarelor (mânere și chei) și a altor suprafețe atinse frecvent. De asemenea, Hertz are următoarele politici suplimentare de sănătate și siguranță:
• Fiecărui vehicul i se atașează sigla „Gold Standard Clean” de închiriat după curățire
• Instruire exhaustivă a personalului

Da, există 1 centru de închirieri auto Hertz în Aeroportul Kaohsiung (2 Zhongshan 4th Rd).

Da, îți poți anula rezervarea auto cu Hertz, din Kaohsiung, fără costuri. Totuși, anularea făcută exact înainte de data programată pentru preluarea mașinii ar putea avea o taxă. Pentru întrebări privind politica precisă de anulare, sună agenția Hertz. Găsești o listă cu numerele lor de telefon în fila Sucursale, dacă faci clic aici.

Hertz deține 4 sucursale de închirieri auto în Kaohsiung. Cea aflată la adresa 2 Zhongshan 4th Rd este cea mai populară în rândul utilizatorilor noștri. În ultimele 12 luni, 84% dintre utilizatorii noștri, care au închiriat o mașină de la Hertz în Kaohsiung, au ales această sucursală.